• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
  • کد خبر : ۸۰۰۰۹
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان هندیجان با حضور سرپرست جدید شبكه بهداشت و درمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 3 آذر ماه سال 98، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی، در سالن جلسات فرمانداری به ریاست بهنام خزعلی معاون فرماندار شهرستان و دبیری دکتر داود رئیسی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هندیجان و روسای ادارات شهرستان هندیجان به عنوان اعضاء این شورا برگزار شد.

در این جلسه بررسی مصوبات پیشین ازجمله ساماندهی تاسیسات آبرسانی روستایی، ساماندهی جایگاه پسماند، دادن انشعاب آب به دکه های ورودی شهر، هرس درختان کنوکارپوس به صورت اصولی و ساماندهی بوفه های مدارس مورد بررسی قرار گرفتند.

در ادامه جلسه با توجه به روز جهانی دیابت (23 آبان) و روز جهانی ایدز(10 آذر) دکتر رئیسی توضیحاتی درمورد این دو بیماری و شرایط آنها در منطقه و شهرستان ارائه کردند. رسیدگی به وضعیت نامناسب بهداشتی کشتارگاه هندیجان از دیگر موارد قرار گرفته در دستور کار جلسه بود که مصوب شد شهرداری نسبت به برطرف کردن نواقص بهداشتی موجود اقدام فوری اجام دهد و گزارش آن را در جلسه آینده شورای سلامت ارائه کند.

معاون فرماندار هندیجان ضمن تبریک به مدیریت جدید شبکه بهداشت و درمان هندیجان و قدردانی از زحمات و تلاشهای دکتر احسان صفایی مدیر سابق این شبکه، بیان داشت: با توجه به حضور یک ساله دکتر رئیسی به عنوان پزشک متخصص داخلی در بیمارستان شهداء هندیجان، از نزدیک، مسائل و مشکلات این شهرستان را لمس کرده اند. این میتواند در کنار برنامه ریزی و همکاری ادارات حاضر در شورای سلامت و حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز، عواملی باشند برای برداشتن قدم های محکم در بهبود سلامت و بهداشت شهرستان.

دکتر رئیسی در این جلسه ضمن تشکر و قدردانی از حسن اعتماد ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و فرماندار شهرستان، به ایشان، عنوان کرد: امیدوارم حضور من در این جایگاه، باعث ارتقاء سطح بهداشت و سلامت در شهرستان شود، این امر محقق نخواهد شد مگر با همکاری و حمایت همه ادرات و همدلی مردم شریف هندیجان.

مدیر شبکه بهداشت و درمان با ارائه آمار دقیقی از بیماری دیابت در شهرستان بیان داشت: در شهرستان هندیجان بیشتر از هزار و دویست نفر بیمار دیابتی شناسایی شده که بیش از 80 درصد آنان تحت مراقبت و پیگیری مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و بهورزان خانه های بهداشت قرار دارند. با این وجود تعداد زیادی از افراد جامعه نیز هستند که از بیماری خود اطلاع ندارند و باید با مراجعه و انجام آزمایش از وضعیت خود آگاه شوند.

V5.5.2.0