• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۲۹
  • کد خبر : ۷۹۶۴۲
استقرار تیمهای بهداشتی و درمانی شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در مرز چزابه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، تیمهای بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مرز چزابه مستقر شدند.

تعداد 15 نفر از پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مطابق برنامه اعلام شده از طرف دانشگاه، در کنار کارشناسان سایر شهرستانهای استان و در قالب سه تیم پیشگیری و مبارزه با بیماریها، بهداشت محیط و اورژانس پیش بیمارستانی، به زائرین اباعبدالله الحسین علیه السلام در مرز چزابه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه کرده اند.

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها، در مدت 6 روز، متشکل از سه کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماریها و چهار نیروی بهورز، مراقبت سندرمیک بیماریهایی مانند اسهال، پنومونی و آنفلوانزا را برای زائرین در حال ورود به کشور انجام میدهند. واحد بهداشت محیط نیز متشکل از 3 کارشناس بهداشت محیط و 3 بهورز به مدت 3 روز نظارت بر کار تهیه و توزیع مواد غذایی (با دستگاههای پورتال سنجش دما و شوری) و آب آشامیدنی سالم (با انجام کلر سنجی و کلر زنی مخازن آب) و ارائه آموزشهای لازم و توزیع پمفلت و بروشور را در مواکب مستقر در مرز چزابه برعهده داشته اند و در بخش ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی نیز، یک تیم دو نفره از پرسنل مرکز اورژانس 115 هندیجان، به مدت سه روز، مدیریت کشیک اورژانس پیش بیمارستانی مرز چزابه را عهده دار بوده اند.

V5.5.2.0