• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
برپایی پایگاه سنجش سلامت در نماز جمعه شهرستان هندیجان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، جمعه 5 مهر ماه سال جاری و مصادف با هفته جهانی سالمند(3-9 مهر ماه)، پایگاه سنجش سلامت با هدف مراقبت سالمندان و آموزش خودمراقبتی به همراه سنجش فشار خون، در مسجد جامع شهرستان هندیجان و پیش از شروع خطبه های نماز جمعه بر پا شد.

این پایگاه به همت واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماریها و بهداشت خانواده و با هدف ارائه خدمات سلامت، اطلاع رسانی و آموزش بهداشت با تکیه بر گروه هدف سالمندان برپا شد. در این برنامه به تعداد 24 نفر مرد و 18 نفر خانم خدمات سلامت ارائه شد.

گفتنی است در این پایگاه، اندازه گیری فشار خون برای همه افراد صورت گرفت و قد و وزن نمازگزاران اندازه گیری و پس از محاسبه BMI به آنها مشاوره سلامت داده شد. افراد با فشار خون بالا و در معرض خطر سکته های قلبی و مغزی نیز به مراکز خدمات جامع سلامت جهت بررسیهای تکمیلی ارجاع داده شدند. در بین نمازگزاران پمفلتهای آموزشی نیز توزیع گردید.

V5.5.2.0