• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۲۴
  • کد خبر : ۷۹۱۱۲
برگزاری جلسه كاری با موضوع رفع نواقص در بخشهای بهداشتی شبكه بهداشت و درمان هندیجان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 24 شهریور ماه سال 98، جلسه با موضوع رفع نواقص در بخشهای بهداشتی با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان و مسوولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان برگزار شد.

این جلسه ضمن بحث و تبادل نظر درمورد مشکلات و نواقص موجود در هر واحد از واحدهای مرکز بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت، دستورات لازم جهت برطرف نمودن این مشکلات و حل و رفع نواقص موجود و بهبود عملکرد مراقبین سلامت در چهارچوب سامانه سیب صادر شد.

دکتر صفائی در این جلسه بیان داشت: با توجه با پایش روزهای آینده مرکز بهداشت استان از مرکز بهداشت هندیجان و تاکید بسیار زیاد بر پایش بر اساس سامانه سیب و لزوم پاسخگویی مناسب و شایسته و ارائه گزارش درست و صحیح از عملکرد واحدها، لازم است مستندات، پنلها، گزارشات اقدامات صورت گرفته آماده و در یک ارتباط دوسویه و صمیمی به پایش کنندگان ارائه شود.

لازم به ذکر است پایش معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان به صورت کامل و جامع و با حضور حداکثری کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز صورت میگیرد و دستورات و توصیه های لازم جهت اجرایی شدن پس از پایش و در قالب پسخوراند پایش به شبکه بهداشت و درمان هندیجان ارسال خواهد شد.

V5.5.2.0