• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
  • کد خبر : ۷۹۰۳۰
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان هندیجان با اولویت حفظ بهداشت در تكایا و اماكن مذهبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 12 شهریور ماه سال جاری، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی، در سالن جلسات فرمانداری به ریاست بهنام خزعلی معاون فرماندار شهرستان و دبیری دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان و روسای ادارات شهرستان هندیجان به عنوان اعضاء این شورا برگزار شد.

در آغاز این جلسه مصوبات پیشین ازجمله ساماندهی تاسیسات آبرسانی روستایی، ساماندهی جایگاه پسماند و وضعیت بهداشتی دکه های ورودی شهر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که درمورد چگونگی و میزان پیشرفت هر مصوبه توضیحات لازم ارائه داده شد.

در ادامه جلسه موضوعات لایرروبی و آهک پاشی جداول سطح شهرستان، بوفه های مدارس، وضعیت بهداشت در تکایا و اماکن مذهبی، روز جهانی خودکشی(19شهریورماه) و هرس درختان کنوکارپوس در دستور کار جلسه قرار گرفت.

معاون فرماندار هندیجان ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در صحبتهای خود اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع سلامت و مصوبات این جلسه نیاز هست که مدیران دستگاهها به طور جدی و محکمتر وارد عمل شوند. در این مسیر با توجه به تعامل خوب بین ادارات و همچنین بین مردم و ادارات، اقدامات لازم در جهت رفع مشکلات و کمبودهای بخش سلامت انجام گیرد.

خزعلی با تاکید بر اهمیت حفظ بهداشت در مدارس بیان داشت: یک هفته قبل از بازگشایی مدارس در یک روز و تمامی مدارس شهرستان هم شهر و هم روستا با هم، با همت تمامی ادارات شهرستان و با دعوت از همه اقشار جامعه مورد نظافت عمومی قرار گیرند.

دکتر صفائی نیز عنوان کرد: مکانهایی مانند مدارس که محل تجمع عده زیادی از افراد هستند، مکانهای مناسبی برای شیوع بیماری های مسری و مشکلات ناشی از آنها میباشند، اهتمام جدی در رعایت اصول بهداشتی در مدارس به علت حضور دانش آموزان عزیز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و حتما باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به فصل آغاز مدارس و همزمانی با ایام محرم و وجود تجمعات عزاداری و همچنین پیش بینیها درمورد بارشهای پاییزی این ضرورت وجود دارد که با هرس به موقع درختان کنوکارپوس خصوصا در اماکن پر تجمع و مرکز شهر، از خطر ایجاد بیماریهای تنفسی ناشی از آنها اجتناب کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان درمورد اقدامات مرکز بهداشت در ایام محرم گفت: آموزش و توزیع پمفلتهای بهداشتی به متولیان مساجد، مواکب و تکایا، بازرسی روزانه از شبکه آبرسانی شهری و روستایی و کارخانه یخ و آبشیرین کنها، نظارت بر نحوه پخت و توزیع نذورات، جلوگیری از توزیع غذاهای سرد و فسادپذیر، نظارت بر عدم توزیع مواد غذایی در ظروف پلاستیکی و جایگزینی آن با ظروف گیاهی ازجمله اقدامات مرکز بهداشت در این ایام میباشد.

V5.5.2.0