• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
تجلیل از پزشكان شاغل در شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان به مناسبت روز پزشك

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 3 شهریور ماه سال جاری، دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با همراهی ایرج دلشاد مسول حراست شبکه به دیدار پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان شهداء هندیجان رفتند و ضمن تبریک روز پزشک با اهداء لوح تقدیر از زحمات آنان تقدیر و تشکر بعمل آمد.

دکتر صفائی در این دیدار، ضمن تبریک روز پزشک، با پزشکان و کارکنان، درمورد مسائل و مشکلات آنها و چالشهای کاری موجود در هر واحد صحبت و بحث و تبادل نظر کردند.

وی در صحبت های خود بیان داشت: پزشکان سرمایه های با ارزش بخش سلامت جامعه هستند که با جدیت و تلاش شبانه روزی خود و با تحمل شرایط سخت کاری در مناطق محروم در حال خدمت رسانی به مردم هستند، این تلاش قابل تقدیره و امیدوارم با حمایتهای لازم از این بخش و تلاش همه کارکنان بهداشت و درمان شاهد بهبود روز افزون و پیشرفت و ارتقاء سلامت مردم باشیم.

V5.5.2.0