• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
  • کد خبر : ۷۸۷۵۲
دیدار مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با فرمانده جدید سپاه ناحیه هندیجان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه 22 مرداد ماه سال جاری، دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با همراهی ایرج دلشاد مسوول حراست شبکه به دیدار سرگرد پاسدار روح الله قاسمی فرمانده جدید ناحیه مقامت بسیج سپاه شهرستان هندیجان رفتند.

دکتر صفائی در ابتدا ضمن تبریک فرماندهی جدید سپاه هندیجان بیان داشت: سپاه یکی از مهمترین ارگانهای کشورمان است که نه فقط در دفاع نظامی از کشور بلکه در تمامی زمینه ها در حال خدمت رسانی به مردم هستند و این مردم داری و این اتصال به ولایت و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) باعث شده است که این ارگان با ارزشترین سرمایه انقلاب باشد.

دکتر صفایی در تشریح وضعیت بهداشت و درمان شهرستان عنوان کرد: شهرستان هندیجان در بخش بهداشت مشکل خاصی ندارد و پزشکان عمومی، ماماها و مراقبین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت در قالب استاندارد های جمعیتی به اندازه کافی حضور دارند و در بحث عمرانی نیز دو مرکز جدید خدمات جامع سلامت چم خلف و شماره 2(شمالی) در حال ساخت میباشند.

وی ادامه داد: مشکل عمده شهرستان در بخش درمان و بیمارستان شهداء میباشد که درآمد ضعیف بیمارستان درکنار بودجه بسیار پایین آن امکان هرگونه توسعه و پیشرفت را گرفته است. با این وجود خیرین هندیجانی دست به کار بزرگی زذند و با شروع به ساخت درمانگاه تخصصی و اورژانس 18 تخت خوابی که قبل از پایان سال به بهره برداری خواهند رسید و در ادامه نیز قولهای مساعدی جهت رفع کمبودهای اتاق عمل و راه اندازی آن داده شده که درصورت تحقق آنها، بیمارستان شهداء هندیجان بسیار پویاتر به خدمت رسانی به مردم ادامه خواهد داد.

سرگرد قاسمی نیز ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان اظهار داشت: شهرستان هندیجان به علل زیادی متاسفانه از محرومیت و کمبود امکانات شهری در رنج است. سپاه ناحیه هندیجان به امید خدا تمام تلاش خود را در رفع این محرومیتها خواهد کرد و بخصوص در بخش بهداشت و درمان پشتیبان شما هستیم و با ندای مطالبه گری شما هم صدا خواهیم بود.

در پایان فرمانده جدید سپاه ناحیه هندیجان، جهت برنامه ریزی و رایزنی با روسای استانی با هدف راه اندازی درمانگاه سپاه و استفاده از ظرفیتهای بسیج جامعه پزشکی با همراهی شبکه بهداشت و درمان هندیجان در رفع محرومیتهای درمانی مردم هندیجان، قولهایی مساعدی دادند.

V5.5.2.0