• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
  • کد خبر : ۷۸۶۳۷
بازدید دكتر محمد امین زرگر از مركز فوریتهای پزشكی شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان چهارشنبه 9 مرداد ماه سال جاری، دکتر محمد امین زرگر رئیس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با همراهی تیم کاملی از کارشناسان و بازرسان خود از مرکز فوریتهای پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان  بازدید کردند.

دکتر زرگر و تیم همراه ایشان از بخشهای مختلف مرکز فوریتهای هندیجان و پایگاههای امام زاده عبدالله و فیروز آباد بازدید کردند و ضمن بحث و گفتگو درمورد نقاط ضعف و قوت موجود، با مدیران و کارکنان فوریتهای پزشکی، پیشنهادات و حمایتهای لازم را در جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت و بهبود خدمات رسانی و نیز شرایط کاری و اداری کارکنان ارائه کردند.

دکتر زرگر ضمن تشکر و قدردانی از خدماتی که کارکنان فوریتهای پزشکی شبکه بهداشت و درمان هندیجان به آسیب دیدگان و بیماران شهرستان ارائه میدهند فوریتهای پزشکی هندیجان را نمونه خطاب کرد و بیان داشت: ازجمله برنامه هایی که جهت اجرا درمورد فوریتهای پزشکی هندیجان با هدف بهبود و تسریع در امدادرسانی مورد نظر میباشد، انجام هماهنگی های لازم با بیمارستان حاجیه معرفی ماهشهر، جهت پذیرش فوری و بدون فوت وقت بیماران با کد 724(بیماران آسیبهای مغزی)میباشد. اینکار از هدر رفت وقت برای پذیرش در بیمارستان شهدا هندیجان و سپس اعزام به ماهشهر جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: بهبود شرایط کاری کارکنان و رفع مشکلات موجود در اعزامهای بین بیمارستانی در هندیجان نیز از مواردی میباشد که در مورد حل و رفع آن اقدام خواهیم کرد.

دکتر زرگر در ادامه ضمن قول مساعد جهت نوسازی و ارتقاء سیستمهای رایانه ای و تحویل سه عدد بیسیم جدید، از نصب جی پی اس بر روی آمبولانسها نیز در آینده ای نزدیک در هندیجان خبر داد.

دکتر صفایی ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور دکتر زرگر و تیم همراه ایشان اظهار داشت: فوریتهای پزشکی هندیجان مشکلاتی دارد که تعدادی از آنها ازجمله محل و ساختمان مرکز، تجهیزات و تعمیرات مرکز انجام شده یا درحال انجام میباشند و مشکلاتی هم حل نشده باقی مانده است ازجمله؛ مطالبات معوقه پرسنل، ایجاد امکانات رفاهی، احداث سایت بالگرد اورژانس در محل تعیین شده خود، احداث پایگاه فوریتهای پزشکی شماره دو در بیمارستان شهداء و پایگاه فوریتهای پزشکی سویره که همگی مراحلی از انجام کار را سپری کرده اند و  امیداوریم با تلاش همگی با سرعت بیشتری به انجام برسند.

V5.5.2.0