• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
  • کد خبر : ۷۸۶۰۲
برگزاری جلسه كاری با موضوع پیگیری مادران باردار پرخطر در شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 6 مرداد ماه سال 98، جلسه با موضوع پیگیری مادران باردار پرخطر با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء و کارکنان بخشهای مامایی مراکز خدمات جامع سلامت و زایشگاه بیمارستان شهداء در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان برگزار شد.

این جلسه که به دستور مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان تشکیل شد، درمورد علل و چگونگی بدحال شدن، روند خدمت رسانی در مراکز، خانه های بهداشت و بیمارستان و نقاط ضعف و قوت موجود در مراقبت این مادران به تفصیل بحث و تبادل نظر شد.

دکتر صفائی در این جلسه بیان داشت: مراقبت ماداران باردار بدون شک مهمترین وظیفه بهداشت و درمان در حال حاضر میباشد و کم کاری و بی توجهی در این مورد میتواند عواقب بسیار خطرناکی برای مادر و جنین داشته باشد. خوشبختانه تا کنون با درایت و توجه کارکنان و پیگیرهای انجام شده، بدون ایجاد مشکل برای مادران و نوزادان، زایمانها انجام میشود.

گفتنی است این جلسه مصوباتی نیز داشت که از آنها میتوان به؛ تهیه و ارسال لیست مادران باردار پرخطر توسط مراکز خدمات جامع سلامت، به بیمارستان شهداء، برگزاری جلسات آموزشی جهت حساس سازی و افزایش آگاهی کارکنان بخش مامایی و پزشکان مراکز و بیمارستان، تکمیل کامل و دقیق دفترچه های سیر بارداری (دفترچه های زرد رنگ) توسط کارکنان بخش مامایی، تشکیل کمیته مادارن باردار پرخطر به صورت 15 روزه با حضور پزشکان و کارکنان بخشهای مامایی مراکز خدمات جامع سلامت و زایشگاه بیمارستان شهداء و پیگیری حضور منظم و تعداد روزهای بیشتر متخصص زنان در بیمارستان شهداء هندیجان (که هم اکنون یک روز در هفته میباشد) از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز.

V5.5.2.0