• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
جلسه پرسش و پاسخ مدیر شبكه بهداشت و درمان با پرسنل فوریتهای پزشكی 115

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان دوشنبه 17 تیر ماه سال جاری، دکتر احسان صفایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان به همراه ایرج دلشاد مسوول حراست شبکه و حیدر بحرکانی مدیر فوریتهای پزشکی شهرستان جهت برگزاری جلسه پرسش و پاسخ و شنیدن نقطه نظرات پرسنل فوریتهای پزشکی هندیجان در جمع پرسنل فوریتهای پزشکی در مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان هندیجان حضور یافتند.

در این جلسه که با حضور اکثریت پرسنل فوریتهای پزشکی هندیجان برگزار شد، در فضایی صمیمی، مشکلات و کمبودها ازجمله؛ آسفالت حیاط مرکز فوریتها، ایجاد سایبان برای آمبولانسها، مطالبات معوقه پرسنل، ایجاد امکانات رفاهی و تعمیرات آمبولانسها مطرح شد. دکتر صفایی نیز با بیان علل وجود چنین مشکلاتی، تلاشهایی صورت گرفته جهت برطرف نمودن آنها را عنوان کرد و برنامه موجود جهت برطرف کردن این مشکلات را شرح داد.

دکتر صفایی ضمن تشکر از حضور پرسنل فوریتها در این جلسه، اظهار داشت: زحماتی که پرسنل فوریتها در بخش پیش بیمارستانی و حفظ سلامت مردم انجام میدهند بر کسی پوشیده نیست و واقف بر کار سخت و حساس شما هستیم، اما شرایط مالی موجود در شهرستان و دانشگاه اجازه اعمال هزینه در بعضی از بخشها را نمیدهد یا مختصر بودجه ای جهت هزینه کرد، وجود دارد. به هر حال هزینه های ضروری و مهم بدون اتلاف وقت انجام میگیرد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

وی بیان داشت: همه باید در کنار هم تلاش کنیم تا مشکلات ناشی از فشار مالی موجود را به روش های خلاقانه و نو برطرف کنیم تا بتوانیم با تحمل این شرایط از این برهه سخت نیز سربلند خارج شویم.

V5.5.2.0