• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
  • کد خبر : ۷۵۸۴۰
جلسه مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با پرسنل پیشگیری و مبارزه با بیماریها

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، شنبه 4 اسفند ماه سال جاری، جلسه کاری با موضوع گزارش عملکرد و رفع مشکلات واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس یوسف ولایتی مسول واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان و سایر پرسنل پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شهرستان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا مهندس ولایتی گزارشی جامعی از عملکرد واحد و مسولیتهای هر شخص را تشریح کرد و همچنین با توجه به بالا رفتن حجم کار در واحدهایی مانند حشره شناسی، پایگاه مراقبت مرزی بندر سجافی و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و همچنین کمبود نیرو در واحد، پیشنهادهایی نیز درمورد تعیین پرسنل مورد نظر در انجام مسولیتهای جدید ارائه دادند.

دکتر صفائی در این جلسه بیان داشت: واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای هندیجان عملکرد مناسبی در سال جاری داشته است و در مواردی دچار مشکل میباشد که برای رفع آنها نیاز به برنامه ریزی و تقسیم کار بین پرسنل این واحد میباشد.

دکتر صفایی در ادامه در مورد مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری(ایدز) اظهار داشت: در اولین قدم باید کمیته ایدز شهرستان با حضور مسولین ادرات در فرمانداری شهرستان برگزار شود  و با ایجاد حساسیت در بین مسولین باعث افزایش توجهات به این بیماری شویم. در ادامه با برگزاری جلسات آموزشی مداوم و مستمر و همچنین ارجاع افراد پرخطر به مرکز مشاوره، افراد بیمار شناسایی و تحت مراقبت قرار گیرند و از رفتارهای پرخطر نیز جلوگیری گردد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان درمورد واحد گزش بیمارستان عنوان کرد: با توجه به افزایش تعداد سگهای ولگرد و افزایش تعداد گزشها نسبت به سالهای گذشته، نیاز به توجه بیشتر در این زمینه لازم است، واحد گزش بیمارستان هندیجان دچار نواقصی میباشد که تا چند ماه آینده محل مناسب و استاندارد واحد گزش بیمارستان ساخته و تجهیز خواهد شد.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد برنامه های مورد نظر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بحث حشره شناسی و پایگاه مراقبت مرزی بندر سجافی اجرا و با عزم جدی و صرف وقت و انرژی مضاعف، پرسنل موجود فعالیتهای مورد نظر را به طور کامل انجام دهند.

V5.5.2.0