• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۱/۲۰
  • کد خبر : ۷۵۶۹۱
مدیر شبكه بهداشت و درمان در پیامی روز 22 بهمن را تبریك گفت و از مردم انقلابی هندیجان برای شركت در راهپیمایی بزرگ انقلاب دعوت به عمل آورد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دکتر احسان صفایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در پیامی ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از آحاد مردم شریف و ولایت مدار شهرستان هندیجان برای شرکت در راهپیمایی باشکوه روز 22 بهمن 97، دعوت به عمل آورد.

متن پیام بدین شرح است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

22 بهمن، روز به ثمر نشستن آرمانهای آزادی خواهانه و استقلال طلبانه ملت ایران در مسیر اسلام و قرآن است. انقلابی که با خون شهدای والامقام این ملت و در سایه رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت و با تکیه به ولایت و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، چهل سال ثابت قدم در این مسیر حرکت کرد و تسلیم دشنان و استکبار نشد و اکنون مستحکم تر از همیشه با اقتدار ایستاده و ادامه دهنده راه امام و شهداء است.

در راستای اطاعت محض از فرامین مقام معظم رهبری که تاکید فرمودند: "ملت ایران در روز 22 بهمن، با نمایش وحدت کلمه و اتحاد خود جبهه استکبار را بار دیگر همچون گذشته مبهوت خواهد کرد" و در جهت تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره)، ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و شهدای گرانقدر انقلاب و برای پاسداری از ارزش‌های والای آنان، تمامی جامعه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان (پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، بهداشت، کارمندان ستادی، مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت، پرسنل بیمارستان شهداء و فوریتهای پزشکی 115) و آحاد مردم شریف، انقلابی و ولایتمدار شهرستان هندیجان را به حضوری حماسی و دشمن شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه دعوت مینمایم.

انشالله که امسال نیز با شرکت در راهپیمایی عظیم 22 بهمن، مانند سالهای گذشته و بلکه باشکوه تر، به جهانیان و خصوصا دشمنان قسم خورده این انقلاب نشان دهیم که مردم ایران با اتحاد و همدلی و اطاعت از مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تا پای جان برای حفظ این انقلاب و آرمانهای آن ایستاده اند."

V5.5.2.0