عنوان : برگزاری كمیته های غذا و دارو و مالی در شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه  13 آبان ماه سال جاری، کمیته غذا و دارو و کمیته مالی با حضور دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی معاون درمان و رئیس بیمارستان شهداء، آقای حیدر بحرکانی مسوول فوریتهای پزشکی شهرستان، روسای امور مالی و دارویی به عنوان دبیران جلسه و سایر مسوولین شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا مسائل داروئی مربوط به بهداشت بررسی شد و درمورد تامین دارویی مراکز خدمات جامع سلامت بحث و تبادل نظر شد. سپس مسائل مربوط به تامین و ذخیره دارو و ملزومات پزشکی بیمارستان شهداء مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم به صورت مصوبه جلسه، مکتوب و لازم الاجرا شدند.

در این جلسه نواقصی که توسط سازمان غذا و داروی استان در جلسه این سازمان مطرح شده بود مورد بررسی قرار گرفتند و در جهت رفع آنان تصمیماتی گرفته شد.

در کمیته مالی شبکه بهداشت و درمان هندیجان نیز در مورد چالشها و مسائل مالی ازجمله خرید وسایل و تجهیزات مورد نیاز واحدهای مختلف و تبادلات مالی با دانشگاه مطبوع بحث و تبادل نظر شد و تصمیمات موثر در جهت رفع آنان گرفته شد.