عنوان : بازدید معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۸/۰۴/۲۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان چهارشنبه 19 تیر ماه سال جاری، دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با همراهی تیم کاملی از کارشناسان و مدیران خود از شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان بازدید کردند.

دکتر خلیلی و تیم همراه ایشان از بخشهای مختلف ستاد شبکه، بیمارستان شهداء، مرکز بهداشت و مرکز فوریتهای هندیجان بازدید کردند و با نگاه دقیق و جزئی نگر خود، نقاط ضعف و قوت را در بخشهای مختلف نیروی انسانی و مدیریت منابع مالی و تجهیزاتی شناسایی و پیشنهادات و حمایتهای لازم را در جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت و ارتقاء منابع شبکه بیان کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حضور خود در شهرستان هندیجان، از ساختمان های در حال احداث شبکه شامل اورژانس 18 تخت خوابی و درمانگاه تخصصی بیمارستان شهداء (که توسط خیرین در حال ساخت است) و مرکز خدمات جامع سلامت شماره2(شمالی) (که توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال ساخت است) نیز بازدید کردند.

جلسه تحلیل بازدید در سالن جلسات شبکه برگزارشد و تمامی مدیران و کارشناسان معاونت توسعه مدیریت و منابع در حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، معاونین و مسوولین واحدهای مختلف ستادی شبکه بهداشت و درمان هندیجان، نتایج بازدید خود را شرح داده و در مورد نقاط ضعف و قوت موجود بحث و تبادل نظر کردند.

دکتر خلیلی ضمن تشکر از خدماتی که پرسنل و مدیریت شبکه بهداشت و درمان هندیجان به مردم ارائه میدهند بیان داشت: هدف از این بازدیدها علاوه بر شناسایی نقاط ضعف و قوت موجود، کمک به رفع مشکلات و موانع موجود در شهرستانهای محرومی مانند هندیجان است، که بتوانیم هدف محرومیت زدایی از مناطق محروم را عملی کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع عنوان کرد: بیمارستان شهداء هندیجان به علل فراوان،از جمله غیر فعال بودن بخشهای مختلف آن، یکی از بیمارستانهای هزینه بر و یارانه بگیر استان میباشد. با این حال همه ما در جهت ارائه خدمات مورد انتظار مردم شریف هندیجان، این بیمارستان را حمایت خواهیم کرد و در جهت رفع مشکلات آن از هیچ کمک و تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: افزایش ماندگاری چهار پزشک متخصص اصلی و راه اندازی بخش اتاق عمل میتواند بسیاری از مشکلات بیمارستان را مرتفع کند. راه اندازی اتاق عمل به علت فرسودگی وسایل موجود، نیاز به بودجه ویژه دارد و تامین پزشکان متخصص مورد نیاز در اتاق عمل نیز باید دردستور کار قرار بگیرد. تحقق این امر نیاز به مشارکت بخشها و معاونتهای دیگر دارد. با این وجود از اقدام برای راه اندازی اتاق عمل، همه حمایت ها و کمکهای مالی که در توان معاونت توسعه باشد را انجام خواهیم کرد.

دکتر خلیلی در صحبتهای خود به تشریح وضعیت مالی در بیمارستانهای استان اشاره کرد و گفت: شاخص ضریب خود اتکایی بیمارستانی، اکثریت بیمارستاهای استان 48 دهم است که این یعنی، تقریبا 50 درصد هزینه های بیمارستانها توسط درآمدهای آن بیمارستان تامین میشود که رقم بسیار پایینی است. اگر تمامی مدیران در تمامی سطوح مدیریتی دانشگاه اصل خود کنترلی و نظام پایش داخلی و اصل مدیریت منابع و مصارف را با دقت اجرا کنند، بسیاری از مشکلات و کمبودهای مالی موجود را میتوان کنترل کرد.

دکتر صفایی ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران و کارشناسان این معاونت اظهار داشت: با وجود کمبود نیرو در بیشتر قسمتهای شبکه، از جایگزینی نیروهای خروجی با نیروهای طرحی، قراردادی و پیام آور توسط معاونت توسعه تشکر میکنم. اما هنوز در خیلی از بخشها مشکلاتی هست ولی در بخش نیروهای خدمات کمبود شدید وجود دارد که امیدواریم در این مورد راهکاری اندیشیده شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در ادامه دو خواسته دیگر خود در بخش مالی را اینگونه عنوان کرد:  در طول سه سال گذشته سقف اضافه کار در شبکه بهداشت و درمان هندیجان افزایشی نداشته است و همچنین ماموریتهای ماشینهای استیجاری جوابگوی جابجاییهای کاری موجود نیست که با صلاحدید معاونت محترم توسعه، تقاضای افزایش در این دو بخش را داریم.

لازم به ذکر است در مورد مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان، قول مساعد در جهت تامین مالی استقرار پایگاه شماره 2 شهری فوریتهای پزشکی در بیمارستان شهداء، نصب سایبان، محوطه سازی و همچنین نصب دوربینهای امنیتی در مرکز فوریتهای پزشکی هندیجان داده شد.