عنوان : جلسه تحلیل آزمون بهورزی در شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 16 تیر ماه سال جاری، جلسه تحلیل آزمون بهورزی با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، مسولین واحدهای مرکز بهداشت و نمایندگان شورای بهورزی در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان برگزار شد.

در این جلسه خانم مرضیه شفائیان مسول مرکز آموزش بهورزی شهرستان، به طور مفصل و کامل، وضعیت آموزشی بهورزان را تحلیل و نقاط ضعف و قوت موجود را به همراه راهکارهای مورد نظر، جهت بهبود سطح آگاهی و دانش بهورزان، تشریح کرد.

دکتر صفائی در آغاز صحبتهای با اشاره به کسب رتبه دوم اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون در استان، از تلاش همکاران در اجرای بسیار مطلوب برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون، تشکر و قدردانی کرد.

وی ادامه داد: فشار کاری ناشی از اجرای این طرح باعث تاخیر و یا کندی در انجام بعضی از امور مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت گردیده که همانگونه که در اجرای این طرح سربلند بودیم، برنامه های روتین بهداشتی نیز با جدیت سابق پیگیری و اجرا شود که در پایش استانی پایان شهریور ماه نیز سربلند و موفق باشیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در مورد تحلیل صورت گرفته عنوان کرد: با توجه به شاخصهای ارائه شده، پیشرفت در سطح آگاهی و معلومات کاری در بین بهورزان نسبت به سالهای پیش مشهود است و در بین سایر شهرستانهای استان نیز شرایط بسیار خوبی داریم، با این وجود هدف و تلاش ما باید برای رسیدن به حد مطلوب و مورد انتظار باشد، به همین منظور آموزشها باید هدفمند و در جهت حفظ نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف باشد.

وی ادامه داد: سوالات طراحی شده باید از دو جنبه مورد توجه قرار گیرد اول دستورالعملها و بخشنامه های مورد نظر واحد آموزش و دوم موضوعات کاری و عملی که بهورزان باید در حین کار مورد توجه قرار دهند. در کلاسهای آموزشی نیز آموزش دهنده و آموزش گیرنده با هدف یادآوری اطلاعات و مطالب گذشته و همچنین آموزش دستورالعملهای جدید وزارت خانه کلاسها را برگزار نمایند.

دکتر صفایی در پایان صحبتهای خود از بهورزان و پرسنل بهداشتی به عنوان خط مقدم برنامه های بهداشت به خاطر تمام زحمات و تلاشهایی که در جهت انجام امور بهداشتی و سلامت، در شرایط سخت شهرستان و با وجود کمبود های موجود، به بهترین شکل ممکن انجام میدهند تشکر و قدردانی کرد.

مهندس جوانمردی نیز در صحبتهای خود اظهار داشت: برنامه های که بهورزان در آنها ضعف دارند باید در اولویت برنامه های آموزشی قرار بگیرند، آموزشها باید برای تمامی  پرسنل بهداشتی شامل مراقبین سلامت، بهورزان و پزشکان اجرا شود.