عنوان : نشست خبری مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با اصحاب رسانه
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، شنبه 4 خرداد ماه سال جاری، نشست خبری با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان و جمعی از اصحاب رسانه در اتاق مدیریت شبکه برگزار شد.

در آغاز این جلسه دکتر صفایی ضمن خیر مقدم و  تشکر از حضور خبرنگاران در این نشست و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه رمبارک رمضان و لیالی قدر اظهار داشت: شهرستان هندیجان از کمبودهای فراوانی در همه زمینه ها رنج میبرد و کمبودهای بخش بهداشت و درمان قطعا از مهمترین مشکلات در شهرستان میباشند. رفع کمبودها و پیشرفت در شهرستان بنا به رهنمود مقام معظم رهبری نیازمند حرکت جهادی و روبه جلو و پرهیز از روزمرگی میباشد که باید در سرلوحه کار مدیران قرار داشته باشد.

دکتر صفایی در مورد اقدامات انجام گرفته در 6 ماهه دوم سال 97 بیان داشت: با شروع کار بنده در شهرستان هندیجان در قسمتهایی مختلفی کارهای خوبی صورت گرفته بود و در بخشهایی هم کمبودهایی وجود داشت. اولین هدف افزایش جذب متخصص برای بیمارستان بود که هم اکنون تعداد 8 متخصص در تخصص های داخلی، اطفال، زنان، پاتولوژی، رادیولوژی و قلب به صورت تمام وقت و پاره وقت در حال خدمت رسانی به مردم شریف هندیجان هستند.

وی از دیگر اقدامات صورت گرفته به جذب متخصص تغذیه و داروساز و دو نفر نیز در بخش اداری، تعمیر و تجهیز پانسون 8 واحدی پزشکان به اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون ریال، تعمیر و تجهیز ساختمان جدید فوریتهای پزشکی به اعتبار 400 میلیون ریال،شروع بکار ساختمانهای جدید مراکز جامع سلامت شمالی و چم خلف که از پروژه های نیمه تمامی بوده اند که با رایزنی های صورت گرفته با موافقت و جذب اعتبار از سوی دانشگاه مطبوع تا پایان سال تکمیل، تجهیز و افتتاح خواهند شد به اعتبار 20 میلیارد و چهارصد میلیون ریال، بازسازی زیرساختهای بیمارستان ازجمله هواسازها، دیزل ژنراتور و تابلو برق به اعتبار 10 میلیارد ریال، بازسازی زیرساختهای شبکه و اینترنت مراکز و خانه های بهداشت به اعتبار 400 میلیون ریال و پروژه بزرگ اوراژنس 18 تخت خوابی و درمانگاه تخصصی به هزینه شخصی خیر بزرگوار حاج شاکر حبیب معرفی اشاره کردند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان از برنامه های در دست اقدام نیز اینگونه نام بردند: ساخت و تجهیز پایگاه دوم شهری فوریتهای پزشکی در بیمارستان شهداء، تجهیز و افتتاح اتاق عمل بیمارستان که به عنوان قلب تپنده هر بیمارستانی میباشد، ساخت و افتتاح پایگاه اورژانس بین جاده ای سویره که همگی با موافقت بخشهای مربوطه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درحال طی مراحل اداری میباشند و بزودی وارد مرحله عملیاتی خواهند شد.

دکتر صفایی در زمینه حضور پزشکان عمومی در شبکه بهداشت و درمان هندیجان عنوان کرد: کادر پزشکی شبکه بهداشت و درمان هندیجان شامل 11 پزشک عمومی و یک دندانپزشک میباشد که یکی از کاملترین کادرهای پزشکی در استان را دارا میباشیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان با اشاره به اجرای بسیج کنترل فشار خون در شهرستان گفت: برنامه بسیج کنترل فشار خون با هدف تشخیص و کنترل این بیماری و افزایش سطح سلامت مردم، از 27 اردیبهشت آغاز و تا 15 تیر ماه ادامه خواهد داشت. برای شرکت در این بسیج ملی و مردمی همگی به مراکز خدمات جامع سلامت، خانه های بهداشت و پایگاههای بهداشت سراسر شهرستان مراجعه و وضعیت فشار خون خود را کنترل و مراقبت نماییم. بیماری که از آن به عنوان قاتل خاموش یاد میشود.

دکتر صفایی در پایان صحبتهای خود از اصحاب رسانه خواست با حفظ رسالت خبرنگاری که انعکاس اخبار به شکل صحیح و درست آن است، در مورد موانع و مشکلات بزرگنمایی نکرده و موجب تشویش اذهان عمومی و ایجاد یاس و نومیدی در مردم نشوند. همه میدانیم مشکلاتی هست و خبرنگاران به عنوان آیینه اتفاقات شهرستان باید رسالت انعکاس آیینه وار اخبار شهرستان را حفظ و مقدس شمارند و هدفی جزء پیشرفت و اعتلای هندیجان نداشته باشند. همه باید پشتیبان هم باشیم و از فریاد حق خواهی و مطالبه امکانات و نیازمندیهای شهرستان حمایت کنیم.

در آخر نیز به پرسشهای مطرح شده از سوی خبرنگاران پاسخ داده شد.