عنوان : تمركز بر برنامه بسیج ملی كنترل فشار خون در دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان هندیجان در سال 98
 ۱۳۹۸/۰۲/۳۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 31 اردیبهشت ماه سال جاری، دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی سال 98 در سالن جلسات فرمانداری به ریاست آقای علی بویری فرماندار شهرستان و دبیری دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان و روسای ادارات شهرستان هندیجان به عنوان اعضاء این شورا برگزار شد.

در آغاز این جلسه مصوبات پیشین شورای سلامت مورد بررسی قرار گرفت ازجمله؛ تکمیل تاسیسات آبرسانی روستایی، ساماندهی سگهای ولگرد و جایگاه پسماند، لایروبی و آهک پاشی جداول سطح شهر و ساماندهی کیوسکهای ورودی شهر که همگی این مصوبات در مراحلی از پیشرفت کار میباشند.

در ادامه  دکتر صفایی سه موضوع 1-بسیج ملی کنترل فشار خون 3-راه اندازی کانون سلامت محلات، 3-هفته جمعیت(30 اردیبهشت تا 5 خرداد) را در دستور کار جلسه امروز خود قرار دادند.

دکتر صفائی در این جلسه با اشاره به رهنمود مقام معظم رهبری که فرمودند" جمعیت جوان و با نشاط و تحصیلکرده و با سواد کشور امروز یکی از عاملهای مهم پیشرفت است" عنوان کرد: با توجه به رشد نامطلوب جمعیت در کشور اهمیت هفته جمعیت که از 30 اردیبهشت تا 5 خرداد میباشد بشتر از همیشه است. در این راستا  برنامه های آموزشی، تشویقی و درمانی متنوعی در سطح شبکه بهداشت و درمان شهرستان در حال اجرا میباشد.

وی در مورد کانونهای سلامت محلات اظهار داشت: کانون سلامت محلات یکی از طرحهای مهم در سطح کشور است که در استان زیر نظر معاونت اجتماعی بوده و اکنون زیر نظر مستقیم رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اهواز اجرا و پیگیری میشود و برای اجرای مناسب به همکاری جدی فرمانداری محترم، ادارات و مردم نیاز دارد. برنامه ای که قرار است مردم به واسطه ی معتمدین هر محله ای، مشکلات بخش سلامت خود را شناسایی و به شبکه بهداشت و درمان و ادارات ذیربط، جهت رفع آن مشکلات و بهبود وضعیت سلامت، منتقل کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان در موضوع بسیج کنترل فشار خون بیان داشت: برنامه بسیج کنترل فشار خون از 27 اردیبهشت آغاز و تا 15 تیر ماه ادامه خواهد داشت. برای تشویق و حضور مردم در مراکز خدمات جامع سلامت، خانه های بهداشت و پایگاههای بهداشت سراسر شهرستان برنامه هایی اتخاذ شده و امیدواریم با مراجعه مردم خصوصا گروههای هدف یعنی افراد 30 سال به بالا، بیماران کلیوی و زنان باردار بتوانیم گامی موثر در تشخیص و کنترل این بیماری و به تبع آن افزایش سطح سلامت مردم برداریم.