عنوان : جلسه پرسش و پاسخ مدیر شبكه بهداشت و درمان با پرسنل فوریتهای پزشكی شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان شنبه 7 اردیبهشت ماه سال جاری، جلسه پرسش و پاسخ در محل مرکز فوریتهای پزشکی 115 با حضور دکتر احسان صفایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، حیدر بحرکانی مسوول فوریتهای پزشکی شهرستان و جمعی از پرسنل فوریتها با محوریت بررسی مشکلات و کمبودهای مرکز فوریتهای پزشکی و پرسنل آن برگزار شد.

در این جلسه مسائلی ازجمله کمبود نیرو و به طبع آن جذب نیروی جدید، افزایش سقف اضافه کار و پرداخت معوقات پرسنل، تعمیر و بازسازی حیاط مرکز فوریتهای پزشکی، تعمیر و تعویض وسایل فرسوده آمبولانسها و تامین غذای نیروی های کشیک مرکز فوریتهای پزشکی مطرح شد.

دکتر صفایی در این جلسه ضمن تشکر از پرسنل زحمت کش فوریتهای پزشکی هندیجان در ارائه خدمات مناسب به مردم و مسافرین در ایام نوروز  بیان داشت: بخش فوریتهای پزشکی از بین بخشهای مختلف شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، جزء بهترین بخشها در ارائه خدمات بوده است و در تلاش هستیم با هماهنگی مرکز فوریتهای استان، از خدمات این عزیزان تقدیر و تشکر مناسبی صورت گیرد.

وی در مورد مشکلات مطرح شده بیان داشت: آزمون استخدامی دانشگاه در سال گذشته برگزار نشده و انتظار داریم که این آزمون امسال برگزار شود و همچنین کسانی باشند که هندیجان را به عنوان اولویت خود انتخاب نمایند. با این حال مشکل کمبود نیرو از طریق نیروهای طرحی و پیام آور به صورت موقت برطرف خواهد شد. درمورد حیاط مرکز با شهرداری صحبتهایی شده و قول دادند که در بازسازی پارکینگ و محوطه مرکز مشارکت داشته باشند و در آینده نزدیک انشالله انجام خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در مورد تامین غذای پرسنل کشیک بیان داشت: طبق دستورات و بخشنامه های دانشگاه خرید غذا از رستورانها به علت هزینه بالا دچار محدودیتهایی میباشد. راه حل پیشنهادی، راه اندازی آشپزخانه بیمارستان میباشد که وسایل مورد نیاز خریداری شده و مکان آن آماده میباشد، درحال حاضر در مرحله طرح در مناقصه قرار دارد که با راه اندازی آن، این مشکلات نیز مرتفع خواهد شد.