عنوان : زنگ هفته سلامت در دبیرستان زینب كبری(س) شهرستان هندیجان نواخته شد
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه سال جاری، مراسم نواختن زنگ سلامت با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، قاسم عباسی سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان هندیجان و جمعی از پرسنل این ادارات، دانش آموزان و مربیان، در دبیرستان زینب کبری(س) شهرستان هندیجان برگزار شد.

دکتر احسان صفایی در این جلسه ضمن تبریک و گرامیداشت هفته سلامت و تشکر از همکاری اداره آموزش و پرورش در برگزاری این مراسم اظهار داشت: متولی سلامت در کشور وزارت بهداشت و درمان در سطح کلان و در سطح محیطی شبکه های بهداشت و درمان هر شهرستان هستند، اما واقعیت امر این است که بدون همکاری ادارات، ارگانها و سازمانها و همچنین همکاری خود مردم موضوع سلامت برای همه محقق نخواهد شد. در این میان اداره آموزش و پرورش از سایر ارگانها نقش مهمتر و پر رنگتری در بالا بردن سطح آگاهی و دانش بهداشتی جامعه ایفا میکند.

وی ادامه داد: امیدواریم همانگونه که تا کنون ارتباط تنگاتنگ بین شبکه بهداشت و آموزش و پرورش حفظ شده، در آینده نیز این همکاریها محکمتر و جدی تر از قبل با هدف حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان و به طبع آن سلامت مردم، ادامه داشته باشد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان هندیجان نیز در صحبتهای خود با اشاره به شعار ملی هفته سلامت مبنی بر "مراقبتهای اولیه بهداشتی راهی بسوی پوشش همگانی سلامت" و شعار روز جهانی بهداشت تحت عنوان" سلامت برای همه در هر مکان و در هر زمان" بیان داشت: زمانی که شعاری در نظر گرفته میشود بدین معنی است که این موضوع دارای اهمیت ویژه و خاصی است و باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. سلامت جامعه و شما دانش آموزان عزیز در گرو رعایت همین مسائل به ظاهر ساده بهداشتی است که رعایت آنها بخش زیادی از نیاز ما را در اقدامات درمانی پرهزینه، سخت و دشوار آینده برطرف خواهد کرد.

گفتنی است در این مراسم ضمن نواختن زنگ هفته سلامت، دانش آموزان دبیرستان زینب کبری(س) با همفکری کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت شهرستان هندیجان، برنامه های متنوعی ازجمله نمایشگاه اقدامات اولیه بهداشتی، سخنرانی های آموزشی-بهداشتی و تنظیم نمادین سند همکاری بین شبکه بهداشت و درمان و آموزش پرورش در زمینه اقدامات اولیه بهداشتی، اجرا شد.

در پایان رئیس مرکز بهداشت شهرستان و سرپرست آموزش و پرورش با طرح سوالهای بهداشتی از دانش آموزان، به کسانی که به سوالات جواب صحیح دادند، جوایزی اهدا شد. دکتر صفایی نیز با طرح سوال "مهمترین مشکلات بهداشتی شهر هندیجان و راهکار پیشنهادی رفع آن" از دانش آموزان خواست تا با دادن جواب و بهترین راهکار رفع آن، از شبکه بهداشت و درمان جایزه خود را دریافت کنند.