عنوان : از پرسنل آزمایشگاه های شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی تقدیر شد
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 2 اردیبهشت ماه سال جاری، دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با همراهی ایرج دلشاد مسول حراست شبکه بهداشت و درمان و خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء به دیدار پرسنل آزمایشگاه بیمارستان شهداء رفتند و در ادامه نیز با پرسنل آزمایشگاههای مرکز بهداشت هندیجان دیدار داشتند و ضمن تبریک این روز با اهداء تقدیر نامه از زحمات و تلاشهای آنان تشکر و قدردانی کردند.

دکتر صفایی ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی و تشکر از زحمات پرسنل آزمایشگاه بیان داشت: علم پزشکی مرهون زحمات و تشخیصهای دقیق کارشناسان علوم آزمایشگاهی است، قسمت بسیاری از درمان های امروزه بر اساس همین تشخیص ها انجام میشود و این امر حساسیت کار آزمایشگاه را دو چندان افزایش میدهد. امیدوارم با توجه و دقت کافی در تشخیص و انجام آزمایشات، درمان و روند سلامت بیماران را در مسیر صحیح قرار دهید.

گفتنی است آزمایشگاه بیمارستان شهداء با 6 نفر پرسنل کارشناس و یک نفر دکتری علوم آزمایشگاه تمامی آزمایشات روتین و پرکاربرد را انجام میدهد. در کنار آن، آزمایشگاههای مرکز بهداشت شهرستان قرار دارند که در سه قسمت آزمایشات مراکز بهداشتی شهر هندیجان واقع در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 1 (جنوبی)، آزمایشات مراکز بهداشتی روستایی واقع در مرکز خدمات جامع سلامت شهر چم خلف و آزمایشات بیماریهای سل، التور، مالاریا و سالک واقع در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 (شمالی) را انجام میدهند.