عنوان : دكتر صفایی : شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان به عنوان معین شهرستان دشت آزادگان، آماده یاری رساندن به سیل‌زدگان میباشد
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 19 فروردین ماه سال جاری، جلسه کمیته بحران با موضوع کمک رسانی به سیل زدگان خوزستان با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی معاون درمان و رئیس بیمارستان شهداء، آقای حیدر بحرکانی مسوول فوریتهای پزشکی شهرستان، روسای واحدهای مالی، دارویی و نقلیه، مسوولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت و مسولین مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان هندیجان برگزار شد.

دکتر احسان صفایی در این جلسه ضمن اظهار تاسف و همدردی با سیل زدگان خوزستان اظهار داشت: پیرو دستور استانداری محترم خوزستان شهرستان هندیجان به عنوان معین شهرستان دشت آزادگان مأمور یاری‌رسانی به هموطنان سیل زده در این شهرستان است. بر همین اساس باید نیاز سنجی لازم جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی صورت بگیرد تا بتوانیم در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان و فوریتهای پزشکی به سیل‌زدگان امداد رسانی کنیم. حفظ جان مردم در استان خوزستان برای همه ما اولویت اساسی است و باید همه اقدامات خود را با در نظر گرفتن این اولویت عملیاتی کنیم.

وی ادامه داد: در سه حوزه بهداشت، درمان و فوریتهای پزشکی آمادگی کامل داریم که با دستور استانداری و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز وارد عمل شده و مطابق برنامه اعلام شده، به یاری هم استانیهای دشت آزادگان گرفتار در سیل، بشتابیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان عنوان کرد: دو نفر پزشک، دو نفر ماما، یک نفر مهندس بهداشت محیط و یک نفر مبارزه با بیماریها به صورت داوطلبانه به عنوان اولین تیم سلامت اعزامی، آماده هستند به همراه تجهیزات لازم به منطقه مورد نظر مدیریت بحران استان اعزام شوند. در حوزه فوریتهای پزشکی نیز یه کد آمبولانس با چهار نفر پرسنل و تجهیزات کامل، آماده اعزام میباشند و در صورت نیاز آمادگی اعزام آمبولانسهای بیشتر نیز داریم.

وی بیان داشت: با توجه به شرایط موجود و در صورت اسکان هم استانی های سیل زده دشت آزادگان در شهرستان هندیجان در سالن ها و مدارس شهرستان نیز آمادگی هست که خدمات بهداشتی و درمانی با تجهیزات کامل و دارو به جمعیت اسکان داده شده، ارائه شود.