عنوان : بازدید دكتر احسان صفائی از مراكز خدمات جامع سلامت شماره1 (جنوبی) و 2(شمالی) و مركز فوریتهای پزشكی هندیجان در سال كاری جدید
 ۱۳۹۸/۰۱/۱۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 18 فروردین ماه سال جاری، دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با همراهی ایرج دلشاد مسول حراست شبکه بهداشت و درمان از مراکز خدمات جامع سلامت شماره 1(جنوبی)و 2(شمالی) و مرکز فوریتهای پزشکی هندیجان در آغاز سال جدید بازدید کردند.

دکتر صفائی در این بازدید، از بخشهای مختلف مراکز جنوبی و شمالی و مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان دیدن و ضمن تبریک سال نو و آرزوی سال خوب و پرتلاش برای همکاران، با پرسنل و همکاران درمورد مسائل و مشکلات آنها و چالشهای کاری موجود در هر واحد صحبت و بحث و تبادل نظر کردند.

ازجمله مسائل و مشکلاتی که پرسنل در این بازدید بیان داشتند، میتوان به کمبود مراقب سلامت در مرکز شمالی به دلیل مرخصی زایمان، کمبود تجهیزات پزشکی ازجمله کیتهای آزمایشگاه، پرداختیهای پرسنل فوریتهای پزشکی و تسریع در آموزش پرسنل و پزشکان جدید الورود اشاره کرد.

دکتر صفایی در این بازدید عنوان کرد: مسائل مطرح شده توسط پرسنل مورد بررسی قرار می گیرد و با توجه به شرایط و امکانات موجود در حد توان برطرف خواهند شد. هدف از این بازدیدها و دیدن و ملاقات پرسنل از نزدیک، شنیدن مشکلات و چالشهای پیش روی آنهاست برای اینکه بتوان با سرعت عمل بیشتری مسائل را حل کرد، تا خللی در روند خدمت رسانی به مردم ایجاد نشود.