عنوان : برگزاری جلسه هماهنگی مطبهای سطح شهر هندیجان در ایام نوروز
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 13 اسفند ماه سال جاری، جلسه هماهنگی مطبهای سطح شهر هندیجان در ایام نوروز با حضور دکتر احسان صفائی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، خانم ندا توکلی معاون درمان و رئیس بیمارستان شهداء، خانم طیبه نوایی کارشناس ناظر بخش درمان و جمعی از پزشکان خصوصی سطح شهر هندیجان برگزار شد.

دکتر احسان صفائی در این جلسه بیان داشت: پزشکان بخش خصوصی، نقش بسیار مهمی در سلامت مردم ایفا میکنند، ارتباط متقابل مابین شبکه بهداشت و درمان و مطبهای خصوصی و مراکز پاراکلینیکی درمورد گزارش دهی بیماریها و طغیانها، بخشنامه ها و دستورالعملها و سایر مسائل، باید کاملتر و جامعتر شود. این ارتباط علاوه بر کمک به حل مشکلات سلامت شهروندان، در ارتقاء کیفیت خدمات اراده شده نیز موثر میباشد.

گفتنی است در این جلسه، نبود بخش خصوصی در ارائه خدمات آزمایشگاهی و پاراکلینیکی در شهرستان، نبود پزشک متخصص در بخش خصوصی، همکاری مطبها در تحویل زباله های عفونی به بخش امحاء زباله های عفونی بیمارستان شهداء، برخورد با آرایشگاههای که خدمات درمانی غیر قانونی بی بیماران ارائه میدهند که باعث مشکلاتی نیز برای شهروندان شده است، تجهیز بیمارستان به دستگاههای ضروری و لازم و همچنین توسعه بخشهای اورژانس و درمانگاه تخصصی در جهت ارائه خدمات بهتر و جامعتر به شهروندان، از جمله مسائلی بود که مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

لازم به ذکر است در این جلسه مقرر شد از تاریخ 25 اسفند ماه لغایت 15 فروردین ماه سال آتی پزشکان بخش خصوصی سطح شهر با هماهنگی با همدیگر و شبکه بهداشت و درمان، حداقل یک پزشک در مطب خود حاضر و خدمات پزشکی و مورد نظر را ارائه نماید.