عنوان : پایش جامع مركز بهداشت شهرستان هندیجان توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان چهارشنبه اول اسفند ماه سال جاری، دکتر سید مهدی حسینی زاده رئیس مرکز بهداشت استان و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با همراهی دکتر ناصر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان، دکتر حسن فرج زاده بی بالان معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و همچنین 17 نفر از مدیران و کارشناسان گروههای مختلف بهداشت مرکز بهداشت استان از مرکز بهداشت شهرستان هندیجان به صورت جامع و کامل بازدید کردند.

در این پایش مدیران و کارشناسان مرکز بهداشت استان با همراهی کارشناسان ستادی مرکز بهداشت شهرستان هندیجان از چهار مرکز خدمات جامع سلامت و 16 خانه بهداشت شهرستان بازدید کردند و ضمن تاکید و دقت نظر بر اجرای کامل موضوعات و مسائل مهم و بروز حوزه کاری خود، عملکرد و اقدامات واحد مربوطه را پایش و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کردند.

در پایان پایش، مدیران و کارشناسان مرکز بهداشت استان به همراه کارشناسان و مسولین مرکز بهداشت هندیجان با حضور دکتر احسان صفایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مهندس جوانمردی رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان هندیجان، جلسه پایانی پایش را در سالن جلسات شبکه برگزار کردند.

دکتر حسینی زاده در این جلسه بیان داشت: شبکه بهداشت و درمان هندیجان در بخش جلب مشارکتهای مردمی عملکرد موفقی داشته است، در شرایط کنونی کمک گرفتن از بخش خیرین اقدام بسیار مناسب و خداپسندانه ای است که  امیدواریم این مشارکتها در حوزه بهداشت قویتر از قبل وارد شوند، تا بتوان قسمتی از کمبودها را در این حوزه نیز جبران کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخشهای خصوصی حوزه سلامت در سطح شهرستان فعالیت کمی دارند، بار مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت و بخش دولتی بیشتر است، این در کنار اینکه تلاش و دقت نظر بیشتری را از جانب پرسنل و مسولین بهداشت شهرستان میطلبد، میتواند فرصت خوبی برای جلب حضور مردم در مراکز و ارائه خدمات جامع تر و کاملتری به آنان باشد.

رئیس مرکز بهداشت استان اظهار داشت: در یک بررسی جامع و کامل، عملکرد مرکز بهداشت شهرستان هندیجان مطلوب و مناسب میباشد، در قسمتهایی که ضعف وجود دارد، باید از نظرات کارشناسانه مدیران گروه های بهداشتی مرکز بهداشت استان استفاده کرد و در چارچوب قوانین و بخشنامه های وزارت مطبوع در جهت بهبود وضعیت و رفع مشکلات اقدام کرد.

گفتنی است در جلسه پایانی پایش، نواقص و کمبودهای حوزه بهداشت شهرستان در کنار نقاط قوت و پیشرفت، توسط کارشناسان بخشهای مختلف مرکز بهداشت استان به صورت مورد به مورد بیان شد و ضمن تشویق و تقویت  حوزه هایی که عملکرد مناسبی داشتند، در مورد بهبود و رفع نواقص و مشکلات موجود پس از بحث و تبادل نظر، راهکارهای کاربردی ارائه و مصوب شدند.