عنوان : سرپرست شبكه بهداشت و درمان هندیجان گزارشی از اقدامات و فعالیت های انجام شده در بزرگداشت جشن چهل سالگی انقلاب اعلام نمود.
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هندیجان، دکتر احسان صفایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان گزارشی از اهم اقدامات و فعالیت های انجام شده در بزرگداشت هرچه باشکوهتر جشن چهل سالگی انقلاب در دهه مبارک فجر را اعلام نمود.

دکتر صفایی با اشاره به شعار زیبا و بجای "افتخار به گذشته، امید به آینده" اظهار داشت: برنامه های خوبی در بزرگداشت دهه مبارک فجر در شبکه بهداشت و درمان هندیجان اجرا شد. در اولین قدم،  در نماز جمعه قبل از شروع دهه مبارک فجر حضور یافتیم و با کسب اجازه از محضر امام جمعه محترم شهرستان در مابین خطبه ها، گزارشی اجمالی از اقدامات و افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول چهل سال، در ارائه خدمات بهداشت و درمان به مردم هندیجان داده شد. خدماتی که انعکاسی از همت و خواست مردمی میباشد که چهل سال پیش در چنین روزی فعل خواستن را با رهبری رهبری فرزانه صرف کردند و اکنون نیز با درایت و دکترین مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، با اقتدار ادامه دهنده این راه هستند، تا شعار "افتخار به گذشته، امید به آینده" که برای دهه فجر امسال درنظر گرفته شده، بسیار فراتر از یک شعار و واقعیتی عینی و حقیقی باشد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان بیان داشت: در اولین روز از این دهه تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، ستاد شبکه، مرکز بهداشت و بیمارستان با پرچم و ریسه های دهه فجر، آذین بندی شدند و بنرهایی با مضمون تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و شعار امسال در اماکن مختلف نصب شد. چادر سلامت دیگر برنامه روز اول بود که با ارائه خدماتی مانند اندازه گیری قند خون برای بیماران و مشاوره تغذیه و اصلاح سبک زندگی با اندازه گیری BMI و فشار خون برای عموم شرکت کنندگان در همایش بزرگ پیاده روی روز 12 بهمن در هندیجان برپا شد و انشالله در روز راهپیمایی 22 بهمن نیز این چادر سلامت دوباره برپا خواهد شد.

وی ادامه داد: در این ایام و به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 3 دیدار با خانواده معظم شهداء شهرستان هندیجان برگزار شد، هیئتی از مسولان شبکه بهداشت و درمان هندیجان، امام جمعه محترم و مسولین ادارات شهرستان به دیدار خانواده سه شهید گرانقدر؛ شهید عزیز حیات هندیجانی، شهید سالم قجری و شهید حبیب ساری دشتبان رفتند و از خانواده های این شهدا دلجویی و عرض احترام شد.

دکتر صفایی برنامه های دیگر شبکه بهداشت و درمان در این دهه را اینگونه عنوان کرد: برنامه دیگر این دهه، حضور مسولان و پرسنل شبکه بهداشت و درمان هندیجان، فرمانده سپاه  و مسولین ادارات شهرستان در یادمان شهداء گمنام شهرستان هندیجان و عطرافشانی و غبار روبی از مزار شهداء گمنام، با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء و همچنین تجدید پیمان با آرمانهای آنان بود. برنامه پیاده روی پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان در صبح چهارمین روز از دهه مبارک فجر، اقدام بسیار خوبی بود که پیوند بین سلامت و نشاط را با تمام برنامه ها و اقدامات ما ازجمله جشن پیروزی انقلاب اسلامی نشان میدهد. ویزیت رایگان و تامین داروی مورد نیاز به صورت رایگان در روستاهای چم تنگو، فیروز آباد، ناصرآباد و کریم آباد توسط تیمهای سلامت مراکز خدمات جامع سلامت هندیجان برنامه شبکه بهداشت و درمان در پنجمین روز از این دهه پرافتخار بود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در پایان به راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: آخرین و مهمترین اقدام در این دهه مقدس و باشکوه، حضور همه پرسنل شبکه بهداشت و درمان در کنار سایر اقشار مردم هندیجان در راهپیمایی عظیم 22 بهمن است. امسال با وجود شرایطی که دشمنان کشورمان ایجاد کرده اند باید همه با هم، باشکوه تر از هر سال، به همه جهانیان و خصوصا دشمنان قسم خورده این انقلاب نشان دهیم که مردم ایران با اتحاد و همدلی و اطاعت از مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تا آخرین قطره خون پای این انقلاب و آرمانهای آن ایستاده اند.