عنوان : ویزیت رایگان مردم روستاهای هندیجان توسط تیمهای سلامت مركز بهداشت شهرستان
 ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 16 بهمن ماه سال جاری، به مناسبت دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مردم روستاهای چم تنگ، فیروز آباد، ناصرآباد و کریم آباد توسط تیمهای سلامت مرکز بهداشت هندیجان ویزیت رایگان شدند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان هندیجان بیان داشت: تیم های سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شماره 1(جنوبی) و شهر زهره متشکل از پزشک، ماما و مراقب سلامت و همراهی بهورز روستا با حضور در مساجد یا خانه های بهداشت روستاها تعداد 80 نفر از مردم روستاهای چم تنگو، فیروز آباد، ناصرآباد و کریم آباد را ویزیت کردند.

مهندس پرویز جوانمردی افزود: این برنامه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با هدف خدمت و تکریم مردم روستاهای هندیجان و ارتقاء سطح سلامت منطقه انجام شد و به مردم این روستاها علاوه بر ویزیت رایگان داروی های اولیه مورد نیاز نیز به صورت رایگان داده شد.

وی در ادامه صحبتهای خود اظهار داشت: تمامی روستاهای شهرستان هندیجان به صورت ماهیانه، توسط تیمهای سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان در قالب برنامه های دهگردشی مورد ویزیت و معاینه قرار میگیرند و اقدامات مراقبتی و کنترلی بعدی بیماران نیز توسط بهورز روستا پیگیری میشود. به برکت انقلاب اسلامی امروز، خدمات اولیه سلامت در چهار مرکز خدمات جامع سلامت و 16 خانه بهداشت در دسترس تمامی مردم شهرستان قرار دارد.