عنوان : جلسه آموزشی دستورالعمل جدید طرح تحول نظام سلامت
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 16 دی  ماه سال جاری، جلسه آموزشی دستورالعمل جدید طرح تحول نظام سلامت موسوم به ورژن 19 برای گروه هدف پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان به تعداد حدود 30 نفر از پزشکان و مراقبین سلامت برگزار شد.

این کلاس آموزشی با هدف آشنایی پرسنل با قوانین و مقررات جدید وضع شده در طرح تحول نظام سلامت و همچنین بازآموزی مطالب گذشته از طرف واحد توسعه شبکه و با تدریس عبدالرضا علیزاده مسوول واحد توسعه شبکه مرکز بهداشت شهرستان هندیجان برگزار شد. دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هندیجان، نیز در این کلاس حضور داشتند و از نزدیک بر عملکرد کلاس آموزشی نظارت کردند.

دکتر احسان صفائی در این جلسه بیان داشت: دستورالعمل جدید طرح تحول نظام سلامت که برپایه سامانه یکپارچه سلامت (سیب) میباشد پس از ابلاغ به شبکه های بهداشت و درمان، از دی ماه به صورت پایلوت و از آغاز سال جدید به شکل کامل اجرایی خواهد شد. در این مدت از تمامی مشکلات مربوط به این سامانه از سطوح محیطی و میانی نظرخواهی خواهد شد و پس از برطرف کردن نواقص در سطح وزارت خانه مطبوع، عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: از تغییرات عمده در این طرح نحوه پرداختهای مالی میباشد که در آن، براساس عملکرد مراقب سلامت در طی ماه، مقدار پرداخت مالی تعیین خواهد شد. در ورژن جدید طرح تحول نظام سلامت سعی شده است با ترغیب عامه مردم به دریافت خدمات حوزه سلامت، بار مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت بیشتر شود و از این طریق آگاهی و دانش آنها در زمینه های مختلف سلامت افزوده شود و سطح عمومی سلامت در جامعه افزایش یابد. در این میان مراقبین سلامت موظف هستند، ضمن ارائه خدمات مختلف سلامت، تمامی این خدمات را در سامانه سیب ثبت و موارد لازم را پیگیری نمایند.

لازم به ذکر است مرحله دوم این دوره آموزشی در روز 17 دی ماه برای حدود 30 نفر از پرسنل ستادی شبکه بهداشت و درمان هندیجان، بیمارستان شهداء و مرکز بهداشت شهرستان در سالن جلسات شبکه برگزار شد.