عنوان : معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز در برنامه پایش از شهرستان هندیجان: تقویت زیر ساخت سلامت در حوزه كالای سلامت موجب بهبود در وضعیت بهداشت و درمان خواهد شد
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 5 دی ماه سال جاری، دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه تیمی از مسوولین و کارشناسان آن حوزه از شبکه بهداشت و درمان هندیجان بازدید کردند.

بازرسین معاونت غذا و دارو ابتدا واحدهای مختلف غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ستاد شبکه و بیمارستان را مورد بازدید قرار دادند و سپس به بازرسی اماکن عرضه غذا و دارو ازجمله انبار و گمرک بندر سجافی، شرکت تولیدی حلوا و ارده هندیجان، تعاونی روستایی بزرگمهر به عنوان محل ذخیره سازی گندم، داروخانه های سطح شهر و بیمارستان و فروشگاههای عرضه مواد آرایشی و بهداشتی رفتند و در آخر، در جلسه ای که در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد در مورد نقاط ضعف و قوت، چالشها و راهکارهای موجود بحث و گفتگو شد.

دکتر برزگر ضمن تشکر از حساسیت و تلاش مدیریت و پرسنل غذا و داروی شهرستان در بحث کالای سلامت در صحبتهای خود اظهار داشت: در سطح معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها در صدد تقویت زیرساختهایی سلامت در حوزه کالای سلامت هستیم که به دنبال آن موجب بهبود در بخش بهداشت و درمان خواهد شد.

وی در ادامه درمورد کارگاههای کوچک بیان داشت: جهت فعالیت کارگاههای کوچک در سطح شهرستان که زمینه ای برای ایجاد کارخانه های بزرگ هستند، با کمک مسوولین شهرستان و برنامه هایی که درمورد شناسنامه دار کردن و اخذ شناسه کارگاهی داریم موجب افزایش اشتغال و رونق در این بخش شویم.

دکتر صفائی در این جلسه عنوان کرد: در چند ماه گذشته،جلسات و  صحبتهایی با پرسنل غذا و داروی شهرستان انجام شد که ماحصل آن رفع نواقص و بهبود بسیاری از شاخصهای ما در بخش غذا و دارو بود، با این حال هنوز نواقصی باقی هست که با کمک و حمایت معاونت محترم غذا و دارو و تلاش پرسنل شبکه بهداشت و درمان هندیجان، بتوانیم برنامه ریزی مناسبی در جهت رفع این مشکلات داشته باشیم.