عنوان : بازدید دكتر احسان صفائی از مراكز خدمات جامع سلامت شماره 1(جنوبی)و 2(شمالی)
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 2 دی ماه سال جاری، دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان از مراکز خدمات جامع سلامت شماره 1(جنوبی)و 2(شمالی) به صورت سرزده بازدید کردند.

دکتر صفائی در این بازدید از بخشهای مختلف مراکز جنوبی و شمالی دیدن و با پرسنل مرکز درمورد مسائل و مشکلات آنها و چالشهای موجود هر واحد صحبت و نظر خواهی کردند.

ازجمله مسائل و مشکلاتی که پرسنل در این بازدید بیان داشتند، میتوان به نبود نیروی تزریقات در مراکز، کمبود تجهیزات پزشکی، مشکلات در ثبت خدمات در سامانه سیب و عدم آگاهی کافی نیروهای جدید الورود از این سامانه اشاره کرد.

دکتر صفایی در بازدید عنوان کرد: موضوع نیروی تزریقات در سطح دانشگاه در حال بررسی میباشد و پس از حصول نتیجه مناسب مطابق دستورالعمل اقدام خواهد شد. با توجه به اینکه بخش تزریقات در مراکز خدمات جامع سلامت تعریف نشده است، باید به بخش درمان و بیمارستان واگذار شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در جایی دیگر از صحبتهای خود بیان داشت: دستور خرید کامل تجهیزات پزشکی داده شده و پس از تهیه وسایل به مراکز خدمات جامع سلامت تحویل داده خواهد شد.

وی در ادامه اظهار داشت: برای افزایش آگاهی پرسنل و پزشکان جدیدالورود و همچنین اطلاع از مفاد ورژن نوزده برنامه طرح تحول سلامت کلاسهای توجیهی و آموزشی برگزار خواهد شد.