عنوان : برگزاری نهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 2 دی ماه سال جاری، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان، به ریاست مهندس بهنام خزعلی معاون فرماندار شهرستان و دبیری دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هندیجان و با حضور مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء و روسای ادارات شهرستان هندیجان به عنوان اعضاء این شورا در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

در جلسه آذر ماه شورای سلامت موضوعاتی ازجمله؛ 1-بررسی مصوبات پیشین، 2-انجام معاینات دوره ای کارگران شهرداری که با پسماندهای شهری در ارتباط هستند 3-برطرف کردن نقاط حادثه خیز تعیین شده 4-تعیین تکلیف نیزارهای هندیجان جنوبی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون فرماندار هندیجان ضمن تشکر از گامهای خوبی که مدیریت جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در بحث سلامت شهرستان برداشته اند اظهار داشت: در کنار اقدامات خوبی که در بحث سلامت شهرستان صورت گرفته، نواقصی هم وجود دارد که برای رفع آنها نیاز به عزم و اراده قوی از جانب تمامی اعضاء شورای سلامت میباشد و سهل انگاری و کم کاری از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست و باید پاسخگو باشند.

مهندس خزعلی ادامه داد: در بحث سلامت شهرستان همه روسای ادارات که از ارکان اصلی این شورا هستند باید اقدامات لازم و مصوب مربوطه را اجرا و انجام دهند. بدون تعامل و همکاری ادارات و تلاش در جهت تعیین راهکارهای مناسب، مشکلات سلامت شهرستان برطرف نخواهد شد.

دکتر صفائی در آغاز صحبتهای خود گزارش مختصری از اقدامات عمرانی و برنامه تحول بخش درمان در بیمارستان شهداء ارائه کرد و بیان داشت: این طرح با همت خیرین در چهار فاز اصلی شامل احداث اورژانس 18 تخت خوابه، تعمیر و تکمیل بخش ادارای، تکمیل، تعمیر و تجهیز پانسیونهای متخصصین بیمارستان و راه اندازی بخشهای ای سی یو، سی سی یو، اتاق عمل و بخشهای درمانگاه تخصصی اجرا خواهد شد.

وی در این زمینه ادامه داد: دو طرح عمرانی دیگر در بخش بهداشت نیز در حال راه اندازی است، شامل تکمیل احداث ساختمانهای جدید مراکز خدمات جامع سلامت شماره 2(شمالی) و شهر زهره که طرحهای نیمه کاره وزارت دفاع میباشند که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جهت تکمیل این طرحها اقدام نموده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به لازم الاجرا بودن معاینات دوره ای کارگران شهرداری که با پسماندهای شهری در ارتباط هستند بیان داشت: گروه هدف در این برنامه تعداد 200 نفر میباشند که امیدواریم با تخفیف 50 درصدی که در هزینه های این معاینات داده شده، شهرداری محترم نسبت به انجام این معاینات اقدام نمایند.

در این جلسه مسائلی ازجمله؛ لایروبی و آهک پاشی جداول و تعیین تکلیف سگهای ولگرد جمع آوری شده و ادامه این برنامه نیز مورد بحث قرار گرفت.