عنوان : مراسم كنگ زنی سه پروژه بزرگ بیمارستان شهداء هندیجان توسط دكتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان
 ۱۳۹۷/۰۹/۳۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان پنجشنبه 29 آذر ماه سال جاری، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان با همراهی دکتر رمضان احدی قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر محمد شنبدی معاونت درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالحمید حسینی امام جمعه شهرستان هندیجان، آقای کورش مودت فرماندار شهرستان، کارشناسان بخش خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، جناب آقای افشین ابراهیمی نماینده خیر بزرگوار حاج شاکر حبیب معرفی و جمعی از خیرین، دلسوزان و مسولین شهرستان، پروژه های بزرگ اورژانس 18 تخت خوابی ، درمانگاه تخصصی و سایت اداری بیمارستان را کلنگ زنی کردند.

استاندار خوزستان ضمن تشکر از دستگاههای اجرایی شهرستان و به ویژه  مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان و خیرین حاضر در مراسم، بیان داشت: فرهنگ کار خیر و سبقت در کار خیر در هندیجان تقویت شده و با حمایتها و مهیا کردن شرایط توسط مسولین شهرستان این امر روند سریعی پیدا کرده است. پس از فعالیتهای فراوان خیرین مدرسه ساز در استان خوزستان، اکنون خیرین سلامت هستند که به شکل چشم گیری درحال کمک به توسعه سلامت استان هستند.

دکتر شریعتی اضافه کرد: مسولین باید زمینه های انجام کار خیر را فراهم کنند، در مسیر کار خیر تشویق و تسهیل صورت گیرد تا خدایی ناکرده احساس دلسردی و یاس برای انجام کار خیر در خیرین محترم ایجاد نشود.

وی ادامه داد: سالهای زیادی از شهرستان شدن هندیجان نمیگذرد و در مقایسه با آن زمان، زیرساخت های خوبی شکل گرفته و با سرعت این تغییرات در حال ایجاد است، انشالله با حمایتهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و خواست مردم شریف هندیجان این روند روبه رشد در بخش سلامت شهرستان حفظ شود و همچنین بتوانیم سطح استانداردهای سلامت را در این شهرستان مرزی استان بالا ببریم تا رضایت مردم در این بخش فراهم شود.

فرماندار هندیجان نیز ضمن خیر مقدم به مدعوین برنامه و تشکر از مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان هندیجان بیان داشت: راه فعالیت انجمن خیرین سلامت هندیجان ریل گذاری شده و در پی آن خیرین محترم اقدامات خوبی در مسیر پیشرفت و توسعه سلامت در هندیجان انجام داده اند و این نشان دهنده همت و علاقه مردم برای توسعه و پیشرفت شهرستان میباشد.

وی ادامه داد : امروزه ثابت شده زمانی که مردم در قالب سمن ها و به شکل سازمان یافته در اقدامات و برنامه های شهر خود حضور و مشارکت فعال دارند، پیشرفت و توسعه نیز ایجاد میشود.

دکتر صفایی نیز ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مدعوین اظهار داشت: با حمایتهای خیر محترم جناب آقای حاج شاکر حبیب معرفی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، برای بهبود وضعیت درمان شهرستان یک برنامه در بیمارستان شهداء تحت عنوان طرح تحول درمان شهرستان هندیجان در چهار فاز طراحی و تدوین شده است. این مراحل شامل ساخت، تعمیر و تکمیل بخشهای اورژانس 18 تختخوابه، درمانگاه تخصصی (شامل قلب و عروق، دندانپزشکی، روانپزشکی، زنان و زایمان و سایر تخصصها) و سایت اداری است که با تکمیل آن بخشهای اتاق عمل، سی سی یو و آی سی یو نیز راه اندازی میشود در ادامه تهیه تجهیزات مورد نیاز بخشهای مذکور میباشد.

وی ادامه داد: جای بسی خوشحالی و افتخار است که در شرایط اقتصادی موجود و تحت فشار تحریمهای ظالمانه موجود، خیرین بزرگواری در هندیجان وجود دارند که نه تنها در استان بلکه در کشور کم نظیر هستند. کوچکترین کاری که ما در حال انجام آن هستیم، راهبری کردن این انگیزه و نیت خیر و این آورده مالی در جهت رسیدن به اهداف بخش سلامت شهرستان هندیجان میباشد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: در بیمارستان شهداء هندیجان، پیش از این، دستگاه سونوگرافی، بخش دیالیز، دستگاه اکو و تست ورزش با همکاری و حمایت خیرین بزرگوار تهیه شده و پروژه های مذکور در بیمارستان شهداء نیز در ادامه الطاف خیرین محترم میباشد، از طرف دیگر در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و شبکه بهداشت و درمان شهرستان تلاشهای زیادی صورت گرفته و بستر لازم جهت ارائه این خدمات مهیا شده؛ تعدادی از متخصصین اصلی ازجمله داخلی و رادیولوژی در بیمارستان مستقر هستند و سه تخصص دیگر شامل زنان و زایمان، پاتولوژی و اطفال نیز در حال جذب و استقرار میباشند.