عنوان : برگزاری جلسه بررسی پروژهای عمرانی بیمارستان شهداء
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دوشنبه 26 آذر ماه سال جاری، جلسه بررسی پروژهای عمرانی بیمارستان شهداء با حضور دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس ایرج دلشاد مسوول حراست شبکه بهداشت و درمان، خانم ندا توکلی معاون درمان و رئیس بیمارستان شهداء و مسولین عمرانی و مالی شبکه بهداشت و درمان هندیجان برگزار شد.

دکتر احسان صفائی در این جلسه بیان داشت: با کمک و حمایت خیرین دلسوز هندیجان و حمایتهای ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بیمارستان شهداء هندیجان در مرحله آغاز پروژهای توسعه و تکمیل بخشهای مختلف آن میباشد.

وی ادامه داد: مقدمات لازم جهت آغاز به کار پروژه ساخت بخش جدید اورژانس بیمارستان انجام شده و مراسم کلنگ زنی آن در روزهای آتی انجام خواهد شد. ساخت درمانگاه تخصصی و تکمیل سایت اداری بیمارستان با حمایت خیرین دلسوز هندیجانی و تجهیز و نوسازی پانسیون 8 واحدی پزشکان بیمارستان از ردیف اعتبارات دانشگاه نیز در دست اقدام میباشند.

گفتنی است در این جلسه مسائلی از قبیل اولویت بندی آغاز طرحها و زمان و چگونگی شروع اولین پروژه که ساخت بخش جدید اورژانس بیمارستان میباشد، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.