عنوان : دعوت مدیر شبكه بهداشت و درمان هندیجان از جامعه پزشكی و مردم انقلابی هندیجان برای شركت در راهپیمایی 22 بهمن
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان با صدور بیانیه ای ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، از آحاد ملت شریف و انقلابی شهرستان هندیجان جهت شرکت باشکوه در راهپیمایی عظیم این روز، دعوت به عمل آورد.

متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
    امروز پس از گذشت چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، همگان موفقیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف را در عرصه‌های داخلی و جهانی به نظاره نشسته‌اند و شاهد اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند.
     22 بهمن روز به ثمر نشستن حرکت حماسی ملت ایران اسلامی در مسیر تحقق استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی با اهداء خون شهدای والامقام انقلاب اسلامی در سایه رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) است.
    برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری، شهدای گرانقدر و پاسداری از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی، از جامعه پزشکی شهرستان هندیجان (پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، کارمندان و کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت، بیمارستان و فوریتهای پزشکی 115) و آحاد مردم انقلابی و ولایتمدار هندیجان، به حضور حماسی و مسئولانه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه دعوت به عمل می‌آید.