عنوان : برگزاری جشنواره غذاهای سالم و محلی به مناسبت دهه مبارك فجر در شهرستان هندیجان
کد خبر : ۶۹۱۲۹
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ 
ساعت : ۱۳:۴۲:۳۹

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 17 بهمن ماه سال جاری، به مناسبت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای سالم و محلی در محل فرهنگسرای فارابی با همکاری پایگاه بسیج حضرت معصومه(س) با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت، روسای ادارات و جمعی از پرسنل مرکز بهداشت شهرستان هندیجان برگزار شد.
    دکتر حاتم زاده ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به شرکت کنندگان در این جشنواره و تبریک ایام ا... دهه فجر، در صحبتهای خود به اهمیت تغذیه صحیح در سلامت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: بسیاری از بیماریهای شایع در جامعه ناشی از مصرف غذاهای ناسالم در بین مردم است. استفاده از غذاهای سنتی و محلی که با اصول تغذیه سالم تهیه شده اند میتواند تاثیر بسزایی در کاهش این بیماریها داشته باشد.
    وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج استفاده از غذاهای محلی و خانگی با روشهای صحیح و سالم تغذیه و افزایش مصرف سبزیجات و میوه ها و کاهش مصرف نمک، روغن و غذاهای آماده میباشد.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان عنوان کرد: حفظ و ارتقاء سلامت در جامعه، بدون همکاری و مشارکت مردم امکان پذیر نیست. افراد جامعه با آگاهی از علل و عوامل ایجاد بیماریها و تاثیر تغذیه بر این بیماریها میتوانند از خود در برابر این عوامل، مراقبت کنند و با رعایت اصول تغذیه سالم در تهیه و پخت غذا، سلامت خود و خانواده خود را حفظ کنند.
    گفتنی است مطالب آموزشی در رابطه با چگونگی تهیه غذای مناسب از فروشگاهها و گزارش تخلفات عرضه مواد غذایی از طریق سامانه 190 و هچنین آموزش در رابطه با سالم سازی و شستشوی صحیح سبزیجات به حاضرین در جشنواره داده شد.
    لازم به ذکر است در پایان جشنواره از نفرات برتر که اصول تغذیه سالم را در غذای خود رعایت کرده بودند، با تقدیم هدایا، تقدیر و تشکر شد.







بازگشت           چاپ چاپ         
 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0