عنوان : برگزاری جشن روز جهانی داوطلبین سلامت در شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، به مناسبت روز جهانی داوطلبین سلامت جشنی در سالن جلسات مرکز خدمات جامع سلامت شماره1 (جنوبی) با حضور مهندس پرویز جوانمردی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت و جمعی از داوطلبین سلامت شهرستان هندیجان برگزار شد.
    مهندس جوانمردی ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به داوطلبین حاضر در این مراسم و تبریک روز جهانی داوطلب، در آغاز صحبتهای خود به اهمیت وجود داوطلب سلامت در میان مردم اشاره کرد و اظهار داشت: داوطلبین سلامت نماینده بخش سلامت در محله و در میان خانواده ها هستند، داوطلب سلامت پلی مابین مراکز خدمات سلامت و مردم ایجاد میکند و ارائه این خدمات را به مردم تقویت و تسریع میکند. این روز فرصت مناسبی جهت حمایت و تقدیر از خدمات داوطلبان نظام سلامت میباشد.
    وی افزود: سلامت موضوع بسیار مهمی است که حفظ و ارتقاء آن در جامعه، بدون همکاری همه سازمانها و همچنین مشارکت مردم امکان پذیر نیست. همکاری های داوطلبین سلامت در افزایش مشارکت مردم و پیشبرد اهداف بخش سلامت، به عنوان همیاران مراقبین سلامت و بهورزان، ارزنده و قابل ستایش است.
    رئیس مرکز بهداشت شهرستان هندیجان به برنامه های گسترده بخش سلامت در ارائه خدمات به مردم اشاره کرد و اظهار داشت: اقدامات بهداشتی بسیار خوبی در مراکز خدمات سلامت و خانه های بهداشت در حال اجرا میباشد و در همه بخشها و اقشار مردم ازجمله مادران، سالمندان، میانسالان و نوجوانان در قالب برنامه های مختلف نظام طرح تحول سلامت ارائه خدمت میشود. داوطلبین سلامت با اطلاع رسانی در محله و منطقه خود و ترغیب مردم به استفاده از این خدمات، گام مهمی در پیشبرد اهداف بخش سلامت شهرستان برداشته اند.
    گفتنی است در این مراسم از داوطلبین سلامت شهرستان و مربیان آموزش و جذب داوطلبین، تقدیر به عمل آمد و در پایان با تقدیم لوح سپاس و هدیه، از تلاشها و خدمات ارزنده آنان در مسیر حفظ و ارتقاء سلامت مردم قدردانی شد.