عنوان : بازدید كارشناسان معاونت غذا و داروی استان از شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۱۰/۰۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 6 دی ماه سال جاری، تیم کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، از شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان بازدید به عمل آوردند.
    در این بازدید، کارشناسان بخشهای مختلف واحدهای معاونت غذا و دارو استان، از واحدهای غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان و زیرمجموعه های آنان در مراکز خدمات سلامت، بیمارستان، داروخانه و گمرک بندر سجافی بازدید کرده اند.
    گفتنی است در پایان این بازدید، وضعیت عملکرد و نقاط ضعف و قوت واحدهای غذا و داروی شهرستان و راهکارهای موجود و قابل اجرا در جهت رفع مشکلات، در قالب پسخوراند بازدید، توسط معاونت غذا و دارو به شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسال خواهد شد.
    دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان ضمن خوش آمد گویی به هیئت بازرسی معاونت غذا و دارو بیان داشت: سلامت غذا و مواد غذایی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارد و نظارت دقیق و همه گیر را بر توزیع مواد غذایی طلب میکند، بخصوص در ورود مواد غذایی از کشورهای همسایه در بندر سجافی. در این زمینه، بازدید کارشناسان معاونت غذا و داروی استان میتوانند نقش مهمی در توانمند سازی پرسنل غذا و داروی شهرستان هندیجان ایفا کنند.
    مهندس رضا زاده دباغ مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو نیز در صحبتهای خود بیان داشت: نظارت بر وضعیت سلامت غذا و خوراک مردم از مهمترین مسائل سلامت جامعه میباشد. زمانی که غذای سالم و داروی تایید شده در اختیار مردم قرار بگیرد و مردم آگاهی لازم در مورد غذاهای نامناسب و مناسب برای سلامتی خود را داشته باشند، گامی مثبت در تحقق توسعه پایدار در کشور میباشد و علاوه بر حفظ سلامت مردم، هزینه های سرسام آور درمانی نیز کاهش پیدا میکند.