عنوان : پاكسازی نمادین فلكه لنج تا بیمارستان شهداء با حضور مسوولین و مردم شریف هندیجان و حضور پررنگ پرسنل شبكه بهداشت و درمان
 ۱۳۹۶/۰۹/۲۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 29 آذر ماه سال جاری، پاکسازی نمادین حدفاصل فلکه لنج تا بیمارستان شهداء با حضور جناب آقای کورش مودت فرماندار هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، جناب آقای کورش حشمدار شهردار هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت، خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء، روسای سایر ادارات و تعداد کثیری از پرسنل شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مردم شریف شهر هندیجان انجام گرفت.
    فرماندار شهرستان هندیجان با تشکر از مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان بدلیل پایه ریزی این اقدام عنوان کرد: اگر مردم نظافت اماکن عمومی را رعایت نکنند هیچ ارگانی با هرچقدر پرسنل نمیتواند نظافت شهر را تامین کند.
   آقای مودت بیان داشت: ادارات باید در موضوع نظافت پیشقدم شوند و با نظافت و زیبا سازی فضای بیرونی و داخل اداره و با شستشو و رنگ آمیزی ساختمان و تابلوها الگویی برای شهروندان عزیز شوند، انشالله در آینده برنامه ریزی خواهد شد که نظافت و پاکسازی تمام شهر هندیجان از زباله های رها شده نیز انجام گردد
    وی با اشاره به نیاز شدید شهرستان به توسعه سازمانهای مردم نهاد اظهار داشت: توسعه سمن ها در شهرستان و تشکیل و فعالیت گروههای مردم نهاد مانند پاکروبان طبیعت، با افزایش مشارکت مردم در امور شهرستان میتوانند بسیاری از مشکلات شهرستان را مرتفع کند. چراکه ثابت شده هرجایی که مردم پای کار آمدند مشکل برطرف شده.
    دکتر حاتم زاده نیز در آغاز این برنامه عنوان کرد: سلامت مردم و جامعه در گرو سلامت محیط زیست است و اینگونه نیست که فقط شهرداری یا شبکه بهداشت مسوول این امر باشند، بلکه همه ما و همه افراد جامعه به عنوان شهروند این شهر در حفظ و ارتقاء سلامت محیط زیست خود مسوول هستیم.
    وی ادامه داد: امروز این برنامه مردمی و نمادین با هدف اهمیت دادن به موضوع آموزش و فرهنگسازی در جهت تغییر نگرش و ایجاد رفتار صحیح نظافت اماکن عمومی در جامعه، صورت گرفت. امیدواریم این حرکت آغازی باشد برای فرهنگسازی و اقدامات جامعتر در پاکسازی شهر و همچنین ترغیب مردم به تشکیل گروهها و سمن ها در جهت برطرف کردن پاره ای از مشکلات شهرستان
    گفتنی است مراسم پاکسازی بلوار ورودی شهر هندیجان به همت شبکه بهداشت و درمان و با همکاری فرمانداری و شهرداری هندیجان و حضور پرسنل ادارات و شبکه بهداشت و درمان و مردم شریف هندیجان برگزار شد.