عنوان : فرماندار هندیجان در جلسه شورای سلامت شهرستان از مدیر شبكه بهداشت و درمان و پرسنل این شبكه جهت تلاش در جذب متخصصین و شروع به كار آنان در بیمارستان شهداء تشكر و قدردانی كرد
 ۱۳۹۶/۰۹/۲۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 21 آذر ماه سال جاری، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات فرمانداری با حضور مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان هندیجان، خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء و روسای سایر ادارات شهرستان هندیجان برگزار شد.

در جلسه شورای سلامت آذر ماه ابتدا طبق روال همیشگی این جلسه، دکتر حاتم زاده به عنوان دبیر این شوراء مصوبات جلسات پیشین را مورد بررسی قرار داد و از اداراتی که مصوبات محوله خود را انجام داده بودند تشکر کرد و همچنین درمورد علل انجام نشدن تعدادی از مصوبات، بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه، مشکلات کیفی و بهداشتی آب شهرستان مهمترین موضوعی بود که در این جلسه درمورد آن بحث و تبادل نظر شد.

فرماندار شهرستان هندیجان با ابراز خرسندی از حضور تعدادی از متخصصین در بیمارستان شهداء از مدیر شبکه بهداشت و درمان و کادر ایشان در جذب متخصص داخلی، اطفال، پوست و زنان در بیمارستان تشکر و قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد با ادامه تلاشها در آینده نزدیک با خرید دستگاه سونوگرافی، متخصص رادیولوژی و یک جراح عمومی نیز در بیمارستان مشغول بکار شوند.

وی در ادامه به وضعیت آب شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: مشکلات عمده آب شهرستان در بحث سلامت، وجود شکستگیهای مکرر خصوصاً در روستاها و کدورت بالای آن است که لازم است با رفع سریع شکستگی ها، بهبود فیلترها و لایروبی مخازن بخشی این مشکلات مرتفع شود.

دکتر حاتم زاده در صحبتهای خود در بحث آب بیان داشت: برخورداری از آب سالم و بهداشتی یک نیاز و حق اولیه مردم میباشد. وظیفه شبکه بهداشت و درمان نظارت بر سلامت آب است که با همکاری ادارات آبفا و آبفار امکان پذیر است تا بتوان تهدیدها را برطرف و سلامت مردم تامین کرد.

وی ادامه داد: یکی از تهدیدهای بالقوه برای شهرستان خطر وجود کپسولهای گاز کلر در تاسیسات تصفیه آب میباشد که برطرف کردن آن نیازمند تدابیر ویژه ای میباشد.

دکتر حاتم زاده در جای دیگری از صحبتهای خود به فعال کردن کارگروه ایدز در شهرستان اشاره کرد و از ادارات خواست با معرفی نماینده خود برای عضویت در این کارگروه و برگزاری جلسات آن بتوان اقدام مداخله ای مناسبی در جهت مبارزه با این بیماری انجام دهیم. متاسفانه قبح فرهنگی در مورد این بیماری مانع اطلاع رسانی و بیماریابی بموقع میشود و مقابله با آن نیاز به عزم همگانی و مداخلات فرابخشی دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خواستار توجه ویژه مدارس به بیماری پدیکلوزیس نیز شد و گفت: با توجه به فصل سرما لازم است برنامه های آموزشی، بیماریابی و درمانی ویژه ای درمورد پدیکلوزیس در کل جامعه و خصوصاً دانش آموزان و والدین انجام گیرد.