عنوان : دكتر حاتم زاده در جلسه كاهش بحران بارشهای پاییزی: بحران فقط سیل یا زلزله نیست، نبود یك فشار سنج در خانه بهداشت یا یك وسیله پزشكی خراب میتواند بحران ایجاد كند.
 ۱۳۹۶/۰۸/۳۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه30 آبان ماه سال جاری کمیته بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان و دیگر اعضاء این کمیته در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان در این جلسه ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول، آغاز هفته بسیج و اولین باران پاییزی ابراز همدردی و تسلیت خود را به درگذشتگان زلزله استان کرمانشاه اعلام داشت و بیان داشت: شهرستان هندیجان با پیش قدمی پرسنل بهداشت و درمان کمکهایی را در اولین فرصت به مناطق آسیب دیده ارسال کردند که هم از لحاظ سرعت عمل و هم از لحاظ حجم کمکها قابل توجه بود که نشان از نوع دوستی، همدلی و احساس مسولیت مردم شریف شهرستان دارد.
    دکتر حاتم زاده در ادامه اظهار داشت: با توجه به بارش باران در شهرستان، واحدهای بهداشت محیط و بیماریها ازجمله واحدهایی هستند که باید مهمترین اقدامات را انجام دهند؛ ازجمله مراقبت از کلر باقیمانده در آب شرب شهرستان و نمونه گیری و مراقبت بیماریهایی ازجمله بیماریهای تنفسی و التور.
    وی خطاب به پرسنل حاضر در جلسه گفت: اورژانس بیمارستان، فوریتهای پزشکی، مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت، همگی باید آمادگی کامل داشته باشند تا در صورت بروز هرگونه بحران تنفسی اقدامات لازم را انجام دهند.
    وی ادامه داد: مسائل مرتبط با بهداشت و سلامت ازجمله مهمترین مطالبات و انتظارات مردم میباشد که این امر اقتضاء میکند همکاران، تلاش حداکثری انجام دهند، تا این انتظار به حق و لازم را محقق کنند، البته در این مسیر، همکاری ادارات مرتبط شهرستان و مردم، لازم و ضروری است.
    دکتر حاتم زاده عنوان کرد: همه مراکز خدمات جامع سلامت داروها و لوازم لازم در مواجهه با بیمارهایی با مشکلات تنفسی و سایر بیماریها را در دسترس داشته باشند و با مطالعه و آگاهی لازم آماده خدمت رسانی به آنان باشند. بحران فقط سیل یا زلزله نیست، نبود یک فشار سنج در خانه بهداشت یا یک وسیله پزشکی خراب میتواند بحران ایجاد کند.
    گفتنی است در این جلسه اقدامات و برنامه های در حال انجام، توسط مسولین واحدهای مربوطه تشریح و مورد بحث قرار گرفت.
    لازم به ذکر است کمیته بحران در بخش درمان نیز در بیمارستان شهداء با حضور اعضاء این کمیته در بیمارستان تشکیل شد و دکتر حاتم زاده از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کردند.