عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی همسریابی و ازدواج پایدار به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و هفته ازدواج
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان چهارشنبه 8 شهریور ماه سال جاری کارگاه آموزشی همسریابی و ازدواج پایدار با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
    کلاس آموزشی مهارتهای هسریابی به همت فرمانداری هندیجان و مرکز بهداشت شهرستان با هدف آگاهی بخشی به جوانان در زمینه راههای شناخت خواسته ها و علایق خود و چگونگی شناخت صحیح و کامل از همسر مناسب خود برای گروه هدف کارکنان ادارات برگزار گردید.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان در حاشیه این کلاس بیان داشت: با توجه به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری درمورد افزایش جمعیت و باروری مقوله ازدواج در کشور ما یکی از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، بالارفتن سن ازدواج در بین جوانان موجب کاهش باروری و کاهش تعداد فرزندان خواهد شد.
    مهندس جوانمردی نیز درباره اهمیت برگزاری این کلاس اظهار داشت: برنامه آموزشی ازدواج در شهرستان به مناسبت هفته ازدواج و اهمیت ازدواج در دین مبین اسلام برگزار گردیده. گروه هدف کارکنان مجرد شاغل در ادارات هندیجان هستند که در خصوص ازدواج سالم، باروری سالم و روشهای صحیح انتخاب همسر آموزشهای مفید و سازنده داده شد.
    لازم به ذکر است در این کلاس، کتابها و بسته های آموزشی با موضوع ازدواج در بین شرکت کنندگان توزیع شد.