عنوان : دكتر حاتم زاده در آئین بزرگداشت روز پزشك: برای تقویت نظام ارجاع، باید بین پزشكان تیمهای سلامت و متخصصان بیمارستانها هماهنگی بیشتری ایجاد شود.
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، مراسم بزرگداشت روز پزشک با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء و پزشکان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان ضمن تبریک هفته دولت و روز پزشک بیان داشت: با همت دولت تدبیر و امید، در دولت یازدهم نیز موضوع سلامت جزء اولویت های کشور قرارگرفته که لازم است همه نهادها و سازمانهای مرتبط با سلامت هم تلاش کنند تا خدمات لازم و مناسب به مردم ارائه شود.
    دکتر حاتم زاده اظهار داشت: کار کردن شما پزشکان در مناطق محروم مصداق جهاد در راه خداست که قطعاً پاداش الهی دارد، این شبکه نیز نهایت تلاش خود را در جهت تامین امکانات لازم در جهت تعالی این اهداف بکار خواهد گرفت.
    وی در ادامه عنوان کرد: توجه به بسته های خدمتی ابلاغی از وزارت بهداشت و پایش مداوم مراکز و خانه های بهداشت از مهمترین کارهای پزشکان تیمهای سلامت میباشد، همچنین توجه به نظام ارجاع و ارائه پسخوراند مناسب به مراکز از طریق پزشکان متخصص بیمارستانها نیز باید مد نظر باشد. برای تقویت نظام ارجاع، باید بین پزشکان تیمهای سلامت و متخصصان بیمارستانها هماهنگی بیشتری ایجاد شود، این امر از مهمترین وظایف کارشناسان ستادی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
    گفتنی است در این مراسم از پزشکان شاغل در بیمارستان شهداء و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان هندیجان تقدیر به عمل آمد و در پایان با تقدیم لوح سپاس و هدیه، از تلاشها و خدمات ارزنده آنان در مسیر حفظ و ارتقاء سلامت مردم قدردانی شد.