عنوان : افتتاح بخش دیالیز بیمارستان شهداء هندیجان در اولین روز از هفته دولت
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۳
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، پنجشنبه 2 شهریور ماه سال جاری، مراسم افتتاح بخش دیالیز بیمارستان شهداء هندیجان با حضور مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان، روسای ادارات شهرستان هندیجان، خیرین بخش سلامت شهرستان و جمعی از مردم شریف هندیجان برگزار شد.
    در ادامه و پس از افتتاح بخش دیالیز، پروژه ساخت محوطه و پارکینگ شبکه بهداشت و درمان نیز توسط مهندس مودت افتتاح و مورد بازدید ایشان قرار گرفت.
    جلسه قدردانی از خیرین بخش سلامت شهرستان که با حمایتهای بی دریغ خود، بخش دیالیز بیمارستان شهداء را تجهیز نموده و شادمانی را به خانواده های این بیماران هدیه نموده اند، نیز پس از مراسم افتتاح بخش دیالیز، در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
    در این جلسه فرماندار شهرستان هندیجان ضمن گرامیداشت هفته دولت و تشکر و قدر دانی از خیرین بخش سلامت هندیجان و زحمات مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان عنوان کرد: هندیجان ظرفیتها و پتانسیلهای بالایی دارد، با راه اندازی نهادهای مدنی و سمنها و جذب افراد تاثیر گزار و معتمد و با تقویت و حمایت این نهادها از طرف مجموعه دولت و ادارات شهرستان میتوان اقدامات بسیار ارزشمندی در جهت پیشرفت شهرستان و رفاه مردم با تمدن و شریف هندیجان انجام داد.
    وی در ادامه افزود: بیمارستان شهداء هندیجان، نقطه عطفی در شاخص رشد و توسعه شهرستان است که با تلاش و همت مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پیشرفتهای خوبی داشته و خدمات درمانی مناسبی را به مردم ارائه میدهد، باید همه ادارات، نهادها و تشکلهای شهرستان نیز، از این روند رو رشد حمایت کنند تا به شرایط مطلوب و شایسته مردم شریف هندیجان دست یابیم.
    دکتر حاتم زاده نیز ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت شهدان رجایی و باهنر برای دولتمردان کشورمان آرزوی توفیق داشتند و از عنایت و توجه هیات رئیسه دانشگاه جهت مساعدت برای ساخت بخش دیالیز و از خیرین سلامت برای تجهیز قسمت عمده این بخش تشکر کردند.
    وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: باید از ظرفیت مشارکتهای اجتماعی به نحو مطلوب در توسعه سلامت مناطق محروم استفاده شود.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان افزودند: روند رشد مثبت در بیمارستان شهداء نشان از توجه مدیران ارشد دانشگاه به توسعه مناطق کمتر برخوردار از امکانات میباشد. امیدواریم در آینده شاهد کمبود نیروی متخصص در بیمارستانها نباشیم که نیازمند توجه همه دستگاههای قانونگذار و نظارتی میباشد.
    گفتنی است، بخش دیالیز بیمارستان شهداء با مساحت 176 متر مربع و با اعتبار 7 میلیارد ریال احداث و تجهیز شده که معادل مبلغ 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال را خیرین سلامت هندیجانی صرف تامین تجهیزات بخش دیالیز نموده اند و مابقی از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تامین شده است.