عنوان : مهندس جوانمردی: طرح ادغام خدمات نوین سلامت طلایی ترین بخش از برنامه طرح تحول نظام سلامت در كشور میباشد.
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۷
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 25 مرداد ماه سال جاری جلسه طرح ادغام خدمات نوین سلامت با حضور مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، مسوولین واحدهای بهداشتی مرکز بهداشت و پزشکان و مسوولین مراکز جامع سلامت برگزار شد.
    مهندس جوانمردی بیان داشت: طرح ادغام خدمات نوین سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در شهرستان هندیجان از اسفند سال 95 به مرحله اجرا درآمده است و برای گروههای هدف و جمعیت بالای 30 سال جهت غربالگری، شناسایی و درمان بیماران بیماریهای غیرواگیر ازجمله سکته های قلبی و مغزی، سرطانها، چاقی، چربی خون، اعتیاد و سایر بیماریها میباشد که تا کنون پیشرفت مناسبی در شهرستان داشته است.
    وی ادامه داد: انتظار میرود با اجرای صحیح و کامل این طرح، از میزان مرگ و میر ناشی از این بیماریها به طور قابل توجهی در کشور و به تبع آن در استان و شهرستان هندیجان کاسته شود.
    رئیس مرکز بهداشت شهرستان اظهار داشت: این طرح طلایی ترین بخش طرح تحول نظام سلامت میباشد و در تمام مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت شهرستان هندیجان برای جمعیت بالای 30 سال در حال اجرا میباشد و امید است با تلاش شبانه روزی همکاران تا پایان امسال برای 100 درصد جمعیت هدف شهرستان اجرا گردد.
    گفتنی است بیماریهای قلبی عروقی، سرطانها، دیابت و بیماریهای تنفسی عوامل اصلی مرگ در گروه سنی میانسال و سالمند کشور میباشند و در این میان بیماریهای قلبی عروقی بیشترین علل مرگ را به خود اختصاص داده است.
    لازم به ذکر است این برنامه با هدف شناسایی افراد بیمار و یا در معرض خطر این بیماریها و مداخله در جهت پیشگیری، کنترل و درمان آنها در جامعه اجرا شده است. در این راستا کارگاههای آموزشی جهت آموزش مراقبین سلامت، پزشکان و بهورزان اجرا شده و اقدامات اطلاع رسانی این برنامه در جهت آگاهی بخشی گروه هدف سالمند و میانسال انجام گرفته است.