عنوان : برگزاری پنجمین جلسه ستاد التور در مركز بهداشت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۷
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهار شنبه 25 مرداد ماه سال جاری، کمیته ستاد التور در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان، با حضور مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء و مسوولین واحدهای بهداشتی مرکز بهداشت و پزشکان و مسوولین مراکز جامع سلامت برگزار شد.
    مهندس جوانمردی در آغاز از برگزاری منظم ماهیانه جلسات ستاد التور قدردانی کرد و افزود: با پایان یافتن پیک اول التور در شهرستان باید نواقص و کمبودها شناسایی و برطرف شوند که با شروع پیک دوم التور شاهد کمبودی در اجرای برنامه های مراقبتی و کنترلی بیماری التور نباشیم.
    وی ادامه داد: میبایست اقدامات احتیاطی و پیشگیرانه به همراه آموزشهای لازم در جهت پیشگیری و کنترل بیماری التور بصورت جامع برای همه جمعیت تحت پوشش و خصوصاً در مناطق پرخطر بیماری انجام دهیم.
    رئیس مرکز بهداشت شهرستان عنوان کرد: بیماری وبا از شایعترین بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا میباشد که با توجه به شرایط جغرافیایی استان و شروع پیک دوم التور و با کاهش دما خطر شیوع بیماری بالا میرود. امیدواریم به لطف خداوند بزرگ، بتوانیم مردم عزیز و شریف هندیجان را از گزند این بیماری خطرناک حفظ کنیم.
    لازم به ذکر است از برنامه های کنترلی مبارزه با التور میتوان به فعالیتهای ذیل اشاره کرد؛ لایروبی و آهک پاشی جداول سطح شهر، آموزش بیماری التور به عموم مردم و دانش آموزان،نمونه گیری از افراد مشکوک به التور در مراکز جامع سلامت، بیمارستان، خانه های بهداشت، مطبها و کلینیکهای خصوصی و ارسال نمونه ها به آزمایشگاه التور مرکز بهداشت شهرستان، کلر زنی و کلرسنجی آبهای آشامیدنی که به صورت روتین و همیشگی صورت میگیرد.