عنوان : برگزاری پنجمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۶
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 25 مرداد ماه سال جاری، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات فرمانداری با حضور مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان و روسای سایر ادارات شهرستان هندیجان برگزار شد.
    شورای سلامت تیرماه با هدف مرتفع کردن سه معظل اصلی شامل جمع آوری و اتلاف سگهای ولگرد، لایروبی و آهک پاشی جداول سطح شهر، اصلاح نقاط حادثه خیز برای کودکان در شهرستان و اجرای طرح ایراپن با هدف مقابله با بیماریهای قلبی و عروقی، برگزار شد.
    فرماندار شهرستان هندیجان در آغاز ضمن تبریک و تسلیت شهادت مدافع حرم شهید محسن حججی و همچنین شهید زین العابدین شعبانی از شهروندان هندیجانی مدافع حرم بیان داشت: در جایی که فرزندان این مرز و بوم برای استقلال و سربلدی ایران اسلامی جان خود را فدا میکنند، باید با تمام وجود وظابف شغلی و انقلابی خود را نسبت به این ملت به انجام برسانیم و برای سربلندی کشورمان از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.
    وی در ادامه افزود: یکی از مهمترین جلسات در سطح شهرستان جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی میباشد. انتظار اولیه مردم از مسولین، اهتمام و جدیت بیشتر در اموری مانند نظافت سطح شهر، فضای سبز و زیبایی آن میباشد که در این مورد شهرداری و آب و فاضلاب ادارات تاثیرگذار در بهبود وضعیت نه چندان مطلوب شهرستان میباشند.
     دکتر حاتم زاده نیز در سخنان خود اظهار داشت: قسمت اعظم مشکلات و معضلات بهداشتی سطح شهرستان مربوط به زیر ساختهای شهرستان ازجمله در شهرداری و آب و فاضلاب است.
    وی افزود: اقدامات بهداشتی در شهرستان هندیجان ازجمله لایروبی و آهک پاشی جداول سطح شهر، اجرای برنامه ایراپن(خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی)، برطرف کردن نقاط حادثه خیز برای کودکان و دیگر برنامه های بهداشتی شهرستان، بدون همکاری و مساعدت جدی ادارات و ارگانهای شهرستان امکان پذیر نمیباشد.
     مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در پایان با اشاره به شروع به کار شورای شهر هندیجان در اول شهریورماه عنوان کرد: امیدواریم اعضاء منتخب شورای شهر جدید اهتمام بیشتری به سلامت مردم بعنوان یک حق اساسی داشته باشند و شاهد اقدامات و تعهد سیاسی و اجتماعی این عزیزان به مقوله سلامت باشیم.