عنوان : برگزاری جلسه هم اندیشی و جلب مشاركتهای مردمی خیرین بخش سلامت شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۶
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، سه شنبه 24 مرداد ماه سال 96 جلسه هم اندیشی و جلب مشارکتهای مردمی خیرین بخش سلامت شهرستان هندیجان در بیمارستان شهداء، با حضور مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان، حجت الاسلام والمسلمین احمد ساری اصل امام جمعه شهرستان، دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء، روسای تعدادی از ادارات شهرستان هندیجان و جمعی از خیرین بخش سلامت شهرستان هندیجان برگزار شد.
    فرماندار هندیجان در صحبتهای خود بیان داشت: جلب مشارکت مردم در چارچوب مجمع های خیرین مانند خیرین مدرسه ساز و خیرین مسکن ساز، باعث کم شدن بار مالی از دوش دولت و پیشرفت سریع امور در جهت رفاه و آسایش مردم میشود.
    وی در ادامه بیان داشت: مجمع خیرین سلامت هندیجان به تازگی تشکیل شده و در این مدت کوتاه، پیشرفت خوبی داشته است. با برنامه ریزی و مشخص نمودن اعضاء این مجمع، جذب خیرین بیشتر به این مجمع و مشخص کردن رئیس و دبیر مجمع، میتوان این مجمع را پربارتر و کمکهای مردمی را به بهترین نحو در ضروری ترین قسمت از بخشهای بهداشت و درمان صرف کرد.
    دکتر حاتم زاده نیز ضمن خیر مقدم به مسوولین شهرستان و خیرین بخش سلامت اظهار داشت: متاسفانه مشارکت مردم، اصل فراموش شده در مراقبتهای بهداشتی اولیه است، ما باید در اعتمادسازی و جلب مشارکت مردم جهت ارتقای سلامت، بیشتر تلاش کنیم. مردم، در هرجایی که احساس کنند خدماتی که ارایه میشود منفعت عمومی دارد، تمایل بیشتری به مشارکت دارند، ما باید این امر را درست جهت دهی کنیم.
    وی در ادامه بیان داشت: حمایت خیرین هندیجان قابل تقدیر است و ما از این حرکت و جوشش مردمی خرسند و امیدواریم که گامهای بعدی را استوارتر برداریم.
    لازم به ذکر است در این جلسه گزارشی از فعالیتها و کمکهای خیرین بخش سلامت به بیمارستان هندیجان ارائه شد و در ادامه از بخش دیالیز بیمارستان هندیجان که به همت خیرین هندیجانی و حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز احداث شده و در هفته دولت افتتاح خواهد شد، بازدید کردند.