عنوان : برپایی پایگاه سنجش سلامت در مصلی نماز جمعه هندیجان به مناسبت میلاد امام رضا (ع)
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۴
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، جمعه 13 مرداد ماه سال جاری، مصادف با میلاد خجسته امام رضا(ع)، پایگاه سنجش سلامت در مسجد جامع شهرستان هندیجان و پیش از شروع خطبه های نماز جمعه برپا شد.
    این برنامه به همت واحدهای مبارزه با بیماریها، بهداشت خانواده و مامایی مرکز بهداشت شهرستان و با هدف ارائه خدمات سلامت، اطلاع رسانی و آموزش بهداشت، برپا شد.
    دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا(ع) بیان داشت: ایستگاههای سنجش سلامت، موقعیت مناسبی را جهت آموزشهای بهداشتی، ارتقاء سواد سلامت و انجام خدمات سلامت در جهت شناسایی افراد مستعد فشار خون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی، فراهم میکند.
    گفتنی است در این برنامه به تعداد 26 نفر مرد و 18 نفر خانم خدمات سلامت، آموزش چهره به چهره، کتابچه و پفلت با موضوعات بهداشتی ارائه شد.، اندازه گیری فشار خون برای همه افراد صورت گرفت و قد و وزن نمازگزاران اندازه گیری و پس از محاسبه BMI به آنها مشاوره سلامت داده شد. افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون نیز به مراکز بهداشتی درمانی جهت بررسیهای تکمیلی ارجاع داده شدند.