عنوان : حضور خادمین امام رضا(ع) در كنار بیماران بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۴
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، جمعه 13 مرداد ماه سال جاری، کاروانی از خدام بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع)، به مناسبت دهه کرامت و همزمان با روز میلاد آن امام همام، با دردست داشتن پرچم مبارک حرم رضوی وارد بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان شدند.
    خدام حرم رضوی با همراهی مهندس کورش مودت فرماندار هندیجان و حجت الاسلام و المسلمین احمد ساری اصل امام جمعه شهرستان، در بدو ورود خود مورد استقبال دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان و جمع زیادی از پرسنل بیمارستان قرار گرفتند.
    دکتر حاتم زاده در این مراسم معنوی اظهار داشت: ورود پرچم مقدس حرم رضوی به دست خادمان شریف بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) در این روز خجسته و مبارک به بیمارستان شهداء هندیجان، افتخار بزرگی است که نصیب ما شده تا بوی خوش حرم را استشمام کنیم و از برکات آن بهره مند شویم.
    کاروان خادمان حرم امام رضا (ع) از بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان عیادت کرده و بسته های متبرک از حرم امام رضا (ع) را به بیماران اهدا کردند.