عنوان : بازدید سر زده نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۴
    به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه 3 مرداد ماه سال جاری، مهندس علی گلمرادی نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان به صورت سرزده بازدید کردند.
    مهندس گلمرادی در این بازدید، بخشهای مختلف بیمارستان، ازجمله اورژانس، بخش بستری داخلی و درمانگاه تخصصی را مورد نظارت و بررسی قرار داد. وی در ادامه بازدید خود، با همراهی مهندس ایرج دلشاد مسوول حراست و جانشین مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء، با مراجعین و بیماران درمورد رضایت مندی و نحوه ارائه خدمات، گفتگو کردند.
    نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از عملکرد پرسنل و کارکنان شاغل در بیمارستان شهداء و همچنین تبریک رتبه یک اعتبار بخشی بیمارستان، اظهار داشت: اقدامات بسیار خوب و با ارزشی که در سالهای اخیر در بیمارستان صورت گرفته، باعث شده بیماران و مراجعین از خدمات ارائه شده رضایت کامل داشته باشند و رتبه اعتبار بخشی بیمارستان به رتبه یک ارتقاء یابد. امید است با راه اندازی بخش دیالیز و بخشهای دیگر مورد نیاز مردم هندیجان، این رضایت مندی همچنان ادامه داشته باشد.
    گفتنی است مهندس گلمرادی در پایان بازدید خود، اعلام داشت در جهت حل و برطرف کردن مشکلات و نواقص موجود در بیمارستان تمام تلاش خود را خواهد کرد و از رئیس بیمارستان شهداء نیز خواست این نواقص را طی نامه ای به دفتر وی ارسال کند.