عنوان : برگزاری كمیته مرگ نوزاد و كودك و كمیته سلامت مادران در شبكه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۶
     به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه 25 تیر ماه سال جاری، کمیته مرگ نوزاد و کودک و کمیته سلامت مادران در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان، با حضور دکتر ناصر حاتم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مهندس پرویز جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء، متخصصین بیمارستان، مسوولین مراکز جامع سلامت و مسوولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت و شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
     دکتر حاتم زاده بیان داشت: مراقبت های بهداشتی تمامی خانوارهای ساکن شهرستان هندیجان باید مشخص و تحت نظر باشند، مادران، کودکان، نوزادان، میانسالان و سالمندان و بقیه افراد خانوارها، هرکدام در قالب برنامه های مراقبتهای بهداشتی مراکز جامع سلامت، قرار میگیرند.
    مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به حفظ سلامت مادر و نوزاد که از شاخصهای مهم توسعه در هر منطقه ای میباشد، اضافه کرد: با توجه به دستورالعملهای وزارت بهداشت و درمان و همکاری بالای مردم شریف هندیجان با فعالیتهای بخش سلامت، انتظار میرود برای همه خانوارها، مراقبت سلامت به طور کامل انجام شود.
    دکتر حاتم زاده در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: حفظ سلامت مادر و کودک یکی از مهمترین اولویتهای بخش سلامت میباشد. برای رسیدن به این مهم باید تمامی مادران پرخطر را شناسایی کرد و در مراقبت آنان کوتاهی نشود، با مراقبت فعال و پیوسته، مشاوره و آموزش، میتوان سلامت مادر را از زمان پیش از بارداری تا شیردهی و رشد کامل نوزاد حفظ کرد.